Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Се изрезилив за сите пари. :oops: Мозокот го ставам на дисциплинска. :cautious:

Е вака од сега

1377357_639567532730063_1403183012_n.jpg

Ме боли желудник и половина, на секој 2 сати станував да си ја притоплувам тоа солта за топлење. Ни една положба за спиење не ми одговара освен онаа од мумиине. Мислам дека умрев. Плус неам матичен овде. Тешко мене.....
Вчера гледам Revenge и TVD со цимеркава и пробувам да и објаснам шо се дешавало 6 сезони уназад и никако не укопчува. Освен кој е педер а кој не е.
Знаеш како е а?
И фак, сеа да јадам макарони со сос од печурки, како му се запна за тој сос, сос сос сос, денеска сто пати за сос ми рече, нема смисла да и речам абе бегај таму јади си сама, ме боли стомак.

Kolku treba da si foka za da se prajs toa so ne si :D:D:D

Navodno poznat sum bil.... a bez da znam :D

Atmosfera do jaja,suv 2 nedeli :D

Драга

Ти пишувам по трети пат од што ми е досадно.

Глупа вечер, многу глупа, се спремам да си легнам :D

Те оставам добро со

Ставила слика со другарка и и пишала ‚‚ ружна сум на сликава, ама затоа Живка е најубава“ , а Живка изгледа како куче што преживеало електрошок...

Д.
студи, ме фати грипот, носот чешма, очите со солзи, кивам, имам за учење, книга не ми се фаќа, утре треба од 7 да станувам, неам апчиња со мене.......

Драга, еве јадам пунети пиперки и пире, ете така ме фати криза за јадење :)

Кајги
Еве ќе ти пишем овде,не од што многу сакам,туку нервозата да ми пројде.Значи каков црн период ме зафати тоа е чудо едно.Имав триста работе да завршим,и за секоа од нив а се фатев да работам све тргнуаше надоле,не знам што малер ќе бев,и ко да не беше доста денеска нов малер ме стегна.Арно се рекло ко сака нешто да биде ќе биде.Ме викнаа ајде божем на баскет малу да поиграмо убоо беше времето,арно ама ми преседна и баскет и све.Имено у трнерките сум си заборавил пари и здравствена картица,да да добро читаш,кој нормален носи на баскет здравствена картица:tapp:.И нормално ми ги дигнаа и парите, и картицата е и знам кој е,и после овде ќе ми зборат за некоја дискрмикнација,демек нешто на базен не ги пуштале море мамето ваше гадно.За една картица чекав 5 месеца,и сеа ко ми треба хитно глеај што ми се деси,ама арно ми е,за памет е ова.И сеа не ми остануа ништо друго освен да чекам некој евентуално да ми ја врати,у спротивно пак ќе акам по нашиве неспособни институции.А ако го сретнем у меѓувреме тој што ми ги украде,нека му ја мисли,ајде доста е позз.

Кајганче!
Ја обожавам болкава после тренинг. Рацеве едвај ги мрдам, за нозете муабет не праам ^_^ .
Нешто особено нема, продолжувам да стојам во едно место и правам напори да мрднам, било тоа да е напред или пак назад. Не поднесувам монотонија, истите муабети all over again, истите фаци... Ризикувам да изгубам некои пријателства заради тоа постојано одбивање, или не? Мислам дека не се ни обидуваат да разберат дека човек понекогаш сака да биде сам со себе, да си се посвети на себе макар тоа било и целодневно лежење во кревет стискајќи по копчињата на далинското.
Ај батали тие што не се обидуваат да разберат, што е со тие што постојано анализираат, си донесуваат свои заклучоци или се чудат на туѓите навики?Да, пијам пиво, следам спорт па последователно иам повеќе машки другари, не се интересирам што е во мода и проклето ме мрзи тоа постојано пресоблакање во гардероберот. Не сфаќам што е чудното Кајганче. Не значи дека ако не сакам да оговарам и да ги анализирам туѓите животи, не сакам да се дружам. Мојот одамна е на тапет, свесна сум, но сигурно нема да се замарам со одмазда или да почнам нагло "дружба", со другарите/ките на моите пријатели/ки. Очај.
Успат, посакувам да не бидам секогаш таа со поголеми invisible муда.
И не го сакам Октомври.
Хеј, од ништо испадна нешто хах. Патем, тато ќе ме утепа ако разбере дека имало тема за Пинк Флојд а јас не сум пишала :cenzura:.

Колку и да не сакаш да потценуваш и омаловажуваш, на некои луѓе едноставно треба рака да им пружиш и да им признаеш со длабок наклон колку се глупави.
Ми се смачи да читам глупости.
Добра ноќ!

-Добар ден
-Добар ден
-Имате еблебија? :pos:

Сум се пукнал.
Ниеден виц не можи да замени спонтана глупост во секојдневна реалност.

Ми треба огромна промена, смачено ми е вакво живеење од ден за ден.. Сакам да сменам некои навики пошто вака не сум среќен.. знам дека ти ќе ме подржиш пошо увек си била тука за мене..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom