Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле леле леле,,,, што дознав, аииии :D Нека стои постов како доказ, да не речеш послеее вака така... 05.08.2013 :D

Who is the fucked up now bitch ? M ? :D Не знаеш да цениш јеботе бог, па зашто јас да те почитувам и да изигравам поштењачина ? Беше тоа некогаш.. одамна. Сметката е израмнета, 4@0с.
Знам дека лесно ќе си најдеш некој за онадуење... само за тоа и те бива :D Смиле битцх ! :D :D :D

Who is next ЧД

Среќа што више се испогрупиравме у групи за следни презентирања, иначе никој не би сакал со мене штом праам по мал милион страни.
Не е до мене, едноставно нема апсолутно ништо кратко и јасно со работи за кои вреди замаранција.
Ако нешто е кратко и јасно, you're doing it wrong (пример во нешто научно) or involving emotions (пример во глеање зајдисонца).

Кајг, some stuff really never changes... I mean, it changes, the exact moment that you are far away from it, it looks different, yeah, just different. И моментот кога чешмата ти се сјебува па се будиш и ај да те видам оди спиј, и ете ме, 3ипол... датиебам, ај доста е ладно.
А надвор, надвор е толку убаво, магливо, уште снегот фали... стварно некое чувство на душевен мир иам во вакво време... И обично сакам да сум сам, али вака не би... А неам и со кој, така да, јбг :)
И така, шо да ти кажам друго, незнам... I wanna hug someone really huggable :D
Oh yeah, and sleep... sleep good... ffs

preach.gif
:pos:
:pos:

Ме изнасмеа ова :D Инаку драга К од 5та до 10та сезона сите епизоди ги изгледав денеска и последната ја изгледав и сега? што ќе гледам 1,2,3,4? :( Ептен е тоа така тапа... Но што да се прави ќе морам да си ги гледам... и то засега ај поздрав до следниот пат :icon_mrgr:

Народо куро не го боли оти си болен и си пишал за тоа на фејсбук :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. М. цар е :icon_lol:.

Си вежбам листови на нозе онака лабаво по 75 повторувања во серија подигање на прсти, последните 20 ми се чини изгоре газов се запаљи боли боли нека боли :icon_lol:....

Место мене вришти овај на песнава :icon_lol:.

Читам новини и гледам наслов
"Со медијацијата до поефикасно, побрзо и поекономично решавање на споровите"... Хм си викам овде мора да има грешка, сигурно мислеле "Со медитацијата до поефикасно, побрзо и поекономично решавање на споровите" :icon_mrgr: Патем усвоен е законот за медитација :pos:

Не ти пишав од сабајле.Крив сум.Крив сум до гуша.Сум се зачитал.
И не ми текнува да станам.да не дојдеше сега бабата од работа.
А што толку читав.Е кој мерак.А стасав само до стотката од книгата:
“Небеска Темјановна“. А таму. За маршалот,за партизаните,за Сталин,
за Солун е наш, а знаеш а е нешто во врска со маршалот, јас три дена не станувам,само читам.А, да еве што запомнив а ти види сега дали е така.
За да станеш предавник, доволно е да си Македонец. Ништо не ти треба друго и ништо повеќе.Господ да ни е на помош,би рекол, зашто и нашиот господ е шпион...“
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 15:50 ---

сабајле пред да одам за битола, во продавницата близу до мене влегоја двајца цигани, маж и жена беа најверојатно, и мажов: жено колку сакаш колбаси да земиме, кило и пол, 2 кила да има а ?? и се врти на кај продавачот, ај за 60 денари од танките чиче ќе дајш, кога ќе ми текни одма се смеам.
иначе како сум се заебал на факс си платив 600 денари за тоа што ми фалеа пријави, требаше посовреме пред да се смени асистентот да средам, вака убаво на суво ми залепија 2 уплатници.
а и треба да стојам подалеку од книжари со странска литература, ми паѓа мрак пред очи и како чупињата ме мава шопинг треска и си летаат парите

Д.К.
Филм гледав вчера. Конечно убав филм. И тоа романтична драма/комедија.

Before midnight

Филмот буквално ме држеше со насмевка додека го гледав. Уживав во дијалозите на двајцата прекрасни ликови. Топло го препорачувам за фановите и антифановите на Вуди Ален, оти овој е некако пософистициран од неговите лајт филмчиња. Нот рекомендед за блокбастер фановите.
Го препорачувам и за сите романтичари, прагматичари и заглавени во наоѓањето резон во комплицираноста на машко-женските релации, дури и кога навидум, се е идеално.
Едноставно тоа е: Сите сме слепи, лицемерни, себични и непоправливи хедонисти, ама некој, со криза на идентитет, ова го манифестира до ниво на лудило!

Драга

I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed...

Тоа е тоа :confused:

Куп оценки за збирање од факс а мене ме мрзи да појдам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom