Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
mad.gif

Драга

Ме јаде едно прашање во последно време - Колку сме спремни да се смениме за да бидеме складни со некого? Колку можеме да се модифицираме пред да ја преминеме границата и да го изгубиме она наше "Јас" што го имаме? Како ќе препознаеме дека ја преминуваме истата? Колку ќе се каеме подоцна ако нештата не успеат? Ќе изгубиме ли дел од себе, или се враќаме назад во првобитниот карактер?

Треба да ги цениме луѓето што не прифаќаат такви какви што сме. Тие треба да имаат секогаш предност. Барем до таму дојдов до сега. Ќе го решам целосно прашањето кај и да е :).

Кога сме кај нив ....

PS: Сум ти кажал ли некогаш колку bebush е huggable? Ко да гушкаш перница со свилена прекривка :P.

Драга,
Таман кога помислив дека ОВА и ОВА се врвот на македонската „музика“, се појавија ОВА и ОВА. :facepalm:
Просто не можам да верувам која квалитетна музика ја имаме во последно време. :tapp:

Не е времето ладно туку ние живееме во илузија дека сме напредни кога во основа кај автомобил имаш околу 77-80% загуба на енергија што не е случај со велосипед.

Ние сме моментално неефикасни не само според БДП туку и Енергетски, ајде настранба тоа.

И плус фактот што и Господ од Латас бега епа ете зашто не не бива.

И Кајгано не сам гу видеја од средњо, а убао живесмо
Малце беше глупичкаста на моменти, ама сс заразно смеање не се толко приметуеше тој, а и ќутеше, избацуеше се сс ситни муабети, имасмо си га натига дајмига
И видују после толко време, она се проглупавила још поише
Не ми се откачи, замара, прекурчи ми и ву викам:
Ej, колко време се знаемо, ниедн пут не кажа дај да ти га испушу : ))) И она се наљути, нек се љути, а ја се шалеше
Нејќу она, сакам другарка ву, ама она е препотентна и не се праи муабет сс њума, кој ги клејца(шу викат овија вуф истоко)

Другар ми е будала, вика леј па ја да неам криф нос и да ги иам сфите зуби, мноо ке сам убаф : )))
ps Не е бе до толко ружан како што си га замисли ти Кајгано ск
Него он се губи нешто

so dva avtobusa da patuvash 110 km posho nema direkten prevoz do radovis(21st century my ass) nastinat so vospaleni sinusi,napukan cela nedela me drma pritisokot,dedo mi me nervirase 7 dena I si idam doma izmoren za vo prvite 5 min da me napnat doma,
neam ni nervi ni zelba da komuniciram so lujge poveke
kajgi da mi najdis rabota vo dr grad: skopje,belgrad,murmansk bilo kade samo ovde ne
fala

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom