Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajgi brzam se za toa ti pisuvam i na lat. spremam se kernuvam za Bugarija na izlazenje imam mn. raboti da ti kaza ama toa najerovatno utre vecer ili drugiden vo sabotata mn jako si pominavme tamu eve sega sme pokaneti od menazerot na diskotekata imame besplatno pienje od menazerot onolku kolku sto ispivme vo sabotata :D ke ti kazuvam kakvi ne sluciki se desija ..................

Осеќам јас па нема да спијам овие три дена како пред 1 недела. Па се создаде работа кој ќе треба да одоговоре на повеќе од 1000 луѓе...
Па и ми пишувале за банални работи оф мори мајко една вордпрес тема незнаат да исталират ем и стави FAQ за да се снајдат ама мрзе ги да читат тоа е тоа.......:facepalm:
Човек од каде и направе квалитетн дизајн за сајт, труде се повеќе од 8 саати и нема живот па и згорем на тоа да и даде support али јбг така идат работите во овај бизнис...

Многу работа ова ќе дојде па и згорем на тоа во Петок сум на свадба.

Па и колку кафе сум испил само за да опстанам ноќеска оффф,,,

Прашање е само како ќе издржам али ајде ќе се потрудам држи ми среќа КАЈГАНО...

До сега ми се случувало и пред компјутер да спијам...:coffee:

ДК, што да ти кажам, што да те излажам, нема ништо, се е тмурно,нервозно и досадно, не сум оздравен уште, а имам и други работи во план, сето е статус кво

ДК, денес е денот кон кој целам во последнава година… Држи среќа ;)

шо правиш ма? јас арна те по дома на пижамки...налакрина у нокти средена утре ке ме чека ден со ного шетање...мори знаш шо? денес никој не ме препознаваше ги мавна шок кога ме видеа црна :pos: а тоа па ееееее шо ти текна? од нерви ме извади па ете бе ми тегна,демек плава ми била поубава...гајле ми е јас и вака се аресам :P одам да си читам по форумот,шо убаво кафе сум си сварила само да знаш :love:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
denov top praznicno so zavrsen del zurka za kraj i pernati nekolku piva
srekno i veselo si dojdov doma ziv i zdrav i razigran :D
after party e se treznam uste so edno ladno pivce
dobra nok kajgi ma nekoj ke pie kafe nekoj pivce :D:D:D

denov top praznicno so zavrsen del zurka za kraj i pernati nekolku piva
srekno i veselo si dojdov doma ziv i zdrav i razigran :D
after party e se treznam uste so edno ladno pivce
dobra nok kajgi ma nekoj ke pie kafe nekoj pivce :D:D:D

тоа за мене му беше кајги го осекам ме провоцире...ц ц ц лош еден...кајги кај отиде кавалерството не да ме покани со него на пиво он ме зеза тука :place: тоа е ке си пијам кафе ке си замислувам пивце...и така кајги :X3:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Драга К...

Одлична работа е ова со радиово :cool: Дефинитивно. Пуштав вечерва некои 5 часа музика мислам дека на повеќето твои членови им ги погодив барем по 1 песна :) Одлично за прв пат а и одлично и тоа што прво па мушко т.е што ја имав таа чест денеска да пуштам волку музика. Инаку се надевам утре ќе има термин исто и за мене па можеби и утре ќе се дружиме јас и ти.

Инаку драга К. Фала на прашање добри сме и во добро расположение сум :icon_lol: не за друго парички земав, а и радиово дојде како јаготка на шлаг :love: а и видов една другарка која одмна ја немав видено и то. ААа и да заборавив изедов 4 ресани додека пуштав музика тоа е врвот на благото денеска. :pos:

Ајт со здравје
--- надополнето: 29 август 2013 во 03:01 ---
Драга К...

Одлична работа е ова со радиово :cool: Дефинитивно. Пуштав вечерва некои 5 часа музика мислам дека на повеќето твои членови им ги погодив барем по 1 песна :) Одлично за прв пат а и одлично и тоа што прво па мушко т.е што ја имав таа чест денеска да пуштам волку музика. Инаку се надевам утре ќе има термин исто и за мене па можеби и утре ќе се дружиме јас и ти.

Инаку драга К. Фала на прашање добри сме и во добро расположение сум :icon_lol: не за друго парички земав, а и радиово дојде како јаготка на шлаг :love: а и видов една другарка која одмна ја немав видено и то. ААа и да заборавив изедов 4 ресани додека пуштав музика тоа е врвот на благото денеска. :pos:

Ајт со здравје

во 03:05 јас се откачувам фала чао пријатно истерај ме да одам да спијам утре имам обврски алооо

Здравејјј миличка :D
Некако ми се приспива,си сварив уште еден чај слушам Шаде и толко ми е се рамно,ах најспокојно на свет се чувстувам.Брзо ќе си легнам сега,убаво да спиеш,ти пишувам утре осеќам ке имам нешто да ти кажувам шшшт.
--- надополнето: 29 август 2013 во 03:42 ---
Абе и заборавив,да те прашам само.Што правиш ти обично кога некој многу ти фали,а знаеш дека нема никогаш веќе да дојде?

Кајги, не сакам бре world peace, не сакам ни во ЕУ да влеземе, ама САКАМ ЛАК ЗА НОКТИ ШТО СЕ СУШИ ВО ПРВИТЕ 5 СЕКУНДИ ОТКАКО ЌЕ ГО НАНЕСАМ!

Драга,
Денес желим само да кувам, да се откачим и то је све.
Ама нема. Обврски кои ме замараат имам, мора да ги решам.

И не знам што сум се закачила на групи и песни од бившата ни Ју у последно време. Криви се овие од избор на Ју песна. Немам слушано таква музика од основно. Ај ќе ми помине, сега кога ќе почне изборот за најдобра Мак песна. Тогаш па ќе се закачам на македонска музика. :D Хопе нот, драга. Хопе нот.

Кајганче!
Се разбудив со некој посебен ентузијазам и насмевка на лицето утрово. Ги користам последните моменти на самотија и "тишина" во домов пиејќи раат кафе и слушајќи ППП, тишина која наскоро ќе биде скршена од чекорите на мама низ ходниците, гласното зборување по телефон на тато и пиздењето на сестра ми изговарајќи "немам што да облечам". Освен што лежев во кревет 3-4 дена, мислам дека се покажав како добра домаќинка грижејќи се за домот, за луѓето кои ми се блиски и малку помалку за себе :icon_lol:. За последново, ќе почнам да надоместувам од утре а поинтензивно од понеделник. Нема веќе бегање од одговорноста и преместување на деновите.
Дождов ме потсети дека доаѓа есента, а есента секогаш за мене претставувала нов почеток. Се стуткав во фотеља со топлиот филџан кафе и направив една ретроспектива на летово кое наскоро ќе заврши ( не го рачунам циганското). Overall беше супер, задоволна од себе и настаните кои се зад мене. За некои ми требаше повеќе среќа, за некои повеќе памет, за други повеќе храброст а мал дел се резултат и на мрзата.
Кога сме веќе кај самокритичноста - стварно треба да прекинам со overthinking.
Хвала на пажња, чао журим :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom