Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
kajgo ide vikend znaes? a za vikend se znae deka treba da si stegnan skockan od glava do peta i da se ide u bolji zivot...se mislam dali da idam vo sabota za gevgelija mi izlevat mnogu idei od mojot akl' zamisli :D ej znas so drugo? ni dojdoa gosti i mi zaebaaa filingo so taticko pivce da pijam i dremam u soba ko mlada nevesta e taka da znas...ajde odam :pipi:

Па кај си ти најдрага К... :icon_mrgr:

Иначе сабајлево сум изигравал бркач на вампири само во случајов не беа вампири туку комарци не можев да заспијам од нив и на крај се изневирав и земав сите сум ги утепал :mad: Оние мене ќе ми досаѓаат :cautious:

Инаку фала на прашање одлични сме, во одлично расположение вечерва :cool:

Гледај што начекав

Ако има некој што знае да прави финти со карти, нека пише.
Имам една карта за Прилеп, да ми ја направи за Мајами
:pos:

Кајгуш :)
Имам за честење, ајде за арно нека е со смештај се обезбедив за оваа година во метрополата :)
Уште нешто од тој град што сакам ако ми се исполни би било прекрасно :)

558023_10201949210395713_2120211116_n.jpg

боље квоут здравје.

Драга,

не не' бива бе! Ич...кај у оваа вукојебина се родив..:facepalm:

Кајги, еве што подразбирам ја под среќен ден:
1. После само 2 саати спиење се будам посвежа од било кога, а на маса ме чека појадок и кафе (love you mum :pipi:)
2. Искачам на кафе со дечко ми и добивам неочекуван мал сладок подарок :love:
3. Ми се јавуваат да ми кажат дека утрешниот испит (за кој неам книга чепнато) е одложен за десетина дена.
4. Гребам грепка и ми се паѓаат 100 денари.
5. Ми се јавуваат да ми кажат дека е дозволен поправен испит за предметот кој го паднав во последна сесија :cuc:
6. Сретнувам драга личност која не сум ја видела долго време.
7. После доооолго време пак фаќам спортска :vozbud:
8. Примена сум у студентски.
9. Си облакам пижами пред полноќ и размислувам колку е прекрасен животот :D

Само едно нешто ме копка... Го знаеш ли Кајги она грдо чувство кога некој ќе ти рече дека има нешто да ти каже и дека тоа мора да го направи лично??? Е ја денес го запознав тоа чувство и морам да признаам дека кога ќе ми текне ми се повраќа :sick:

П.С: Искрено се надевам дека пак ќе им се вкрстат патиштата на Tonchie и неговото чоколатце Карен. Некако се внесов во нивната љубовна приказна :love:

за Моника Белучи коментар: Now I ain't sayin' she a gold digger
But she ain't messin' with no broke niggas

хахахахахаха!!! :)

хахаахахахахаха.... Абе и песма имало :D

кајго, некои флешови ме маваат... не можам да сум мирен... не знам зашо... сакам само побрзо да ми помине тава забегано чувство... иначе проби внеси се во филмот дека возеш по некој автопат на сабајле и има благо невреме и на радиото ти оди ова трака...

филмот јак е... го имам осетено и дефинитивно ти го препорачувам...

Врага..........

mary-stuart-masterson-watts-i3.jpg

"Watts" од Some kind of wonderful,значи ако можам да си креирам совршена женска тоа би била оваа,и во фаца и стил онака опуштен а секси и посебно во понашање.
Гледај го филмот,итоа како вреди.
Држ

Драга Кајгана,
Убаво викаат старите „две убавини нема“. Денеска тоа го видов по не знам кој пат. Чудно како секогаш таа темната страна ја засенува убавината.

draga kajganke ajde uste malce letovo da go ispratam so pivo i so dobro drustvo
se omativ ko srednoskolec od pivo lelee sramota ama ne bev jaden salam opravdano e
i mnogu mi e ubavo neznaes kolku mi e ubavo
kajgi ostani mi sozdravje :pos:

... и и и после ме смрзна како дете на санка, рече:
-Здраво Јас сум Бранка, ти си изгубен Германец ја сум твоја партизанка, можда јадеш и месо, а Јас сум вегетеријанка, Јас те читам ко буквар, ти ме листаш ко читанка.

и се осетив богат како сопственик на банка. Без тебе све ми е тапа, ај со мене на игранка :свиркам:

кајги јас сум 27 год така?
те прашувам пошто моментално се осекам ко тинејџерка уште да ми даде тато 100 ден за во град...:pos:
мори знаеш колку е убаво чуството да сакаш? да сакаш да го имаш во моментот тука до тебе абе на рингли центрифуги секаде да го малтретираш? јас знам кајги да сум до него сега има душа да му извадам...тоа ти е ти реков јас како се осекам...
кајги за него може една песна преку тебе да му ја пуштам...кога ке прочита знам ке се насмее бидејки е најмилото човече верувај...сакам да го гушнам кајгоооо...

32 часа без спиење, многу алкохол, цигари, кафиња, енергетски пијалоци, друштво, девојката :love: Сеа кога ќе легнам се плашам дали ќе дишам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom