Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Се омажила моја другарка пред извесен период,и доага на гости...И знаеш јас таква чекам да ја изгушкам,да ја прашам како животот мислејки се изменила од глава до петици налетувам на истото суштество од пред некое време...Неуредена,мириса на пот,мрсна коса полна со првут...:facepalm:
Па добро бе жено,имаш пари,работиш во Италија,толку не можеш да си купиш еден еден факинг дезодеранс?Ебаго 100 денари е...Имаш пари за одмор немаш за да се суредиш самата себеси?Срамота е за мажена жена да оди по улици запустена па згора на тоа ослабена-и се бројат коските-ала костур на батерии.А јас пак што очекував од нејзе?дури се чудам што сум разочарана од нејзиниот изглед...
Убав почеток на денот...Договорена на кафе средба со пријателка.Не сме се виделе со денови...Имаме многу за муабетење и за фалење...А со нејзе секогаш пага добра смеа.:icon_mrgr:

se uspijah kajgoooo....trebse najkasno 9 da sum na noga a ne vo 12 ipol :eek: e sega koga veke ednata rabota propadna za denes barem da si ispijam kafe so merak pa posle teram drugata rabota....i zaso ma nema dozd tuku pak sonce si mi opnala? :rolleyes:

Your hips are shakin, my heart is breakin... for you!

funky level: infinity.

:cool:

Еее кајги
на некој добар ден ама кај мене добра вечер скори и да иди, оти еве 12часа како сум буден, како бе на ова планетава не и текни еднаш да пододмори да се врти малку и да потрај денов барем 30 часа да беше еден ден па да ми стигнеа да ги завршам обврските :)
Абе ова нашиве интернет информатори преку таквото ми се дојдени со објавите нивни ФОТО: Жешката Станија ги покажа своите бујни облини, незнам некоја друга од овие самопрогласените убавици и истерани од дома покажала нешто друго.
Ае ебете си мајката има еден куп поубави девојки од овие курвите и уште повеќе побитни работи откако да се прај муабет само за нив

Туку ај да не бидам до толку хејтер и јас нека си цепат ко шо му чини нив мене не ме слуша никој секако, отсабајлево нешто сум фул со енергија иако пола сат ми требаше сабајле да се освестам на која планета сум али после се накренав.
Сега можи ќе ме напрај будала некоја ама си гледам глупости по интернетов
http://www.youtube.com/watch?v=FcAa0i0bHY8 не почитувам премногу бодибилдери али овај е со протекции, зверка е малио а и на девојката секоја и чест што го трпи толкаво магаре само да јади, сери и вежба :)
шо би рекол тој tren hard, eat clen food and rep girl anus :D најак англиски има од сите
една песна глупа ме отепа цело сабајле од ко ја слушнав вкола
Со дипломската статус кво работата неможам 2 страни материјал да соберам нека иди упм
АЈ да пивнам уште едно кафенце па за брзо треба да се работи пак :(

Нема ден, кога станувам некој да не ми се развика. Значи нема ден ! И после се мислат оти кога станувам на сабајле чутам.
:mad:

кајги другиот месец сум на свадба, братучеда ми што живее до мене се мажи официјално, со другар ми ќе се уродиме, и тоа дојде ред :)
со него сум лош тандем така да рачунај 11 без 15 најкасно камен ќе бидам напраен на свадбата маме му еам провокаторско :)

Немој некој да зборел дека внатрешна лепота била поважна ствар. Ако е така, ондак ќе ти ја доведам да ти прдне у фаца па да видам колку е убава унутрашно. :icon_lol:

Иначе јас ко бунтовник денес им купив милка чоколада на тетките на студетски, та една топлина кога ме обли, шо да ти зборам...

кајго нема поубаво чуство кога знаеш дека на некој и после 5 години му е мило што те гледа...еееј денес после 5 години се видов со бившите ми колешки,која мајка станала која фура момински живот сите разубавени милина ми беше со нив,а колку сум се смејала не си свесна кајгоооооо...го дигнав цел кафич :pos: келнерчето убаво детенце ме праша памперс нешто ако ми треба :cenzura: тоа не му требаше...не го симпатизирам веке така да си знаеш :D а знаш шо друго гладна сум ма,иди стај ми нешто да јадам макар кајгана било :icon_lol: офф бре,тоа е кајги вечер со чале мој имам закажено дуел на пивце и скаричка и ке гледаме фудбал...ке му ја наздравиме како шо доликује,он за едни навива ја за други јбг мора да бидам секојпат контра....:свиркам:

Драга...ако некоја работа ми го разубави денот, друга ќе ми го расипе.
Тоа ти е лажанка. Само што ќе се опуштам дека убав е денот и оп, нешто ќе падне од ведро небо и ќе го уништи.

Ах, мори Кајги да знаеш...имам една голема желба што долго чекам да се оствари. И еве ме уште чекам...
Оваа работа назад ми ги повлекува сите други животни планови и амбиции.
Мислам дека ако се среди работата како што треба, ќе биде како повторно да сум се родила.
Чекам јас, ама напнато е. Не се чека веќе. Ај хелп ми Кајги стискај палци за мене, нели многу другарка си ми :X3:

И да те прашам една работа...зошто луѓето се нервираат за непотребни работи? Непотребна нервоза, непотребно истурање на истата (врз погрешна личност). Што бев јас крива за да го добијам подебелиот крај... :confused:

Машко: Сакаш да излеземе вечер?

Што женското мисли: Уф, ме викна да излеземе. Што значи тоа? Дали ќе мисли дека сум лесна ако излеземе? Дали ќе мисли дека не сум заинтересирана ако го одбијам? А да го одбијам, ама пак да ме викне? Ќе ме викне? Всушност што сака да каже со ова што сака да излеме? Мисли дека ќе прифатам одма зашто е фраер? Ама што ако се откаже стварно. Дали сака секс? Сигурно сака? Ама ако би сакал секс би рекол поинаку. Но зошто тогаш...

Што машкото мисли: Сакам да излезам од дома вечер со неа. Може и да се ебеме.

Кајгуш!!!
Еве ме пак мене, денес одработив колку за два дена...
Ми е жал кога гледам луѓе кои и поради лоша здравствена состојба мора да работат, незнам како да помогнам и најдобро е изгледа да не се мешам некогаш.
Денес ко награда ќе пивнам едно пивце, али дури го пијам него мора пак да мислам за должина на лак на меридијан, лак на паралела, изоколи, гаусови формули, алмукантарати и такви срања...
ај уште 2-3 сати да пеам книгата па на спијање.

хууух... жив сум :D

остај то, нешо љуто е времево скопје па не е толку топло или мене така ми се чини :D Ајде сакаме дожд... Или пааааа... незнам, некое убаво кафе :D И некоја интересна идеја за рецепт да ми дојде, треба да готвам, иам нешто амааа... not quite sure... Уствари ко секогаш, ќе импровизирам :D . И кајг, дома неам нет, пошо се поеба рутерот, претходно немав струја абе фмл... и ај да не ти пишам што се дешаваше али се живее :)

can't wait for some stuff really... :love: али таа нетрпеливост ме дотурка до тука, како и да е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom