Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Jaс не одам по кафичи. И големите се досадни и напорни........малите се безгрижни, семоќни во безгрижноста. Ако подобро размислам првиве се глупираат после поминат период на вразумување, овие вториве барем сеуште го имаат тој периодоТ пред себе.

ushte ednash....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Авввввввввввввв сееее разнежнивввв кајгиииии, кооолку романтичнооо воооууууввв :D :D :D :D :D

Куде си ма Кајгано : )
Прееска прау муабет сс едну скупу фацу
Куде на одмор бе глеам купуеш скупи креме за сунчање..
Па киду малце до Малдиви па после тој неколко дна до Грчку
БАрееееј : )мислу си ја ...A ти ?
...неам појма ја, ваљда некој викенд до Охрид, ово оноо..
Ааааа па најубаво ..вика ми он : ))))
Најубавоооо !?!?!? Па ако е најубаво што не идеш ти бе : )
Сфашта еј
Него Кајгано тебе смета ли ти мое Ф ?
на сфи ги смета, де бе , толко ли ми е дебела букфа,трудна од две стране : )))
стављам гу тастатуру од ск на диету, и тој не едну него две
у случај прва да не гу наеде : )
поздраф нездраф драа Кајгано!

It's been a long time Кајги...

Кајги дај бе кажи што да правам. Супер ми е на работа, никој не ме замара, никој не ме прашува што правам и до каде сум со работава моја, сигурно бидејќи си завршувам све на време. Стварно дури и интересно ми е на работа, но една работа ме мачи. Платата како да не е доволна.
Не знам, до пред две години да ми нудеше некој оваква плата како сега ќе речев дека цел живот ќе останам на исто работно место. Сега не е така. Знам дека можам и повеќе. Ама се плашам дека нема да сум среќен на друго место...

Јебеш му матер, што да се прави?
- Да играм на сигурно, ќе се претворам во некој couch-potato, секој ден со иста рутина...
- Да пробам некоја авантура на друго рабтно место? А што ако излезе дека е полошо од овоа сега? Што ако останам без овоа што го имам сега?

Аплицирав на неколку други места, да пробам да видам што е како е по други места. Ај па ако отидам на некое интервју можеби ќе ми помогне во одлуката...

Till then, keep it cool Кајги.

Драга,
НЕ, нема утре да одам на отварањето на аква паркот. Исто ќе биде ко со Сити Мол, и ден денес сум среќен што не отидов на отварањето. Пошо сме глуп народ, ќе има милијарда луѓе и ќе се испотепаат за кој попрво да влезе, кој прв да се пушти на тобоганот, или кој прв да се пушти на мултислајдот. Ќе отидам на крајот на летото, ко чоек да видам шо чудо е тоа аква паркот.

Д.
Прво да и го честитам роденденот на сестра ми!
знам дека читаш и ме следиш што пишувам па еве ти го честитам овде јавно роденденот.... ;) биди ми здрава, жива, весела и радосна како секогаш што си. имај здравје, среќа и многу успеси сега како бруцош :P и секоја желба нека ти стане реалност.......
инаку драга, сега си дојдов дома досега бев на семејно шетање. посетивме неколку омилени дестинации на сестра ми како изненадување. од сабајле и мене ме разбудија каснавме торта и заминавме, ама баш добро им текнало на стариве еј :D башка нови луѓе што запознавме......
сега се подготвува ручекот...знам дека е малку доцна за ручек ама оправадно е......
ај биди ми поздравена и ти и уживај во ова неделно попладне ;)

Не ми се оди еј ама не сакам со тоа да повредам многу посебна личност за мене, затоа ќе заборавам на моето его тука сум ајде помоичај ме згази ме.....

Вика Окио иди ваму излегувам од белото море на плажа да видам шо е работава, е ај вика шо ми продава овај црниов не можам да го разберам. А бе хашиш ти продава сакаш да земиме :icon_lol:? ААаааааааа не вика да не затворат со диклевци тука заедно не :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:...

со дете сум фатил работа јас
остана на празен муабет само

Мразам родители кои си ги тегнат децата по улици . Детето треба да чуствува само љубов а не страв кога мајката ќе ја крени раката макар да посегнала да земи нешто тоа да си мисли дека сака да го плесни :(

1000779_490758481002282_339304168_n.jpg

Ништо ново кајгано.. ќе си се преправам ја уште 10 дена.

Кајгано, мислим шта речи...

Апропо горниот пост на Не_Сум_ЏинЏер, вчера буквално бев сексуално нападнат од пијана 18 годишна тинејџерка :cenzura:
Апла секшуал асалт, не ми се веруваше.
Ја викам скроз се искривија работите од овие фесјбуци и порничи.
Значи омладинките ни се ебаваат како штуки, па и се палат на постари мајко мила.
Добро е ми проработе совеста па ја откачив, едвај.
Другарите викат грев сум направил :D
Ако, поарно така отколку да праам после :tapp:
Епа, не се сите мажи курви драга.

Кајганче, што ми требаше да ја најдам песнава? Многу тестови на потклекнување се ова од Горниот. А јас паднав, и тоа уште синоќа. Кај ја најдов и песна, кај се запустив.. Ќе си паднам во депресија. Па поарно во депресија, отколку у септичка јама.

Грешка ли беше што му кажав дека ми недостига? Грешка беше, ама па затоа љубовта е единствено и единствено за будалите.. Ќе се отрујам.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Драга, конечно ги исчитав ASOIAF книгите до кај што се излезени или кај нас попознати како Game Of Thrones. Време е да се отвори тефтерчето и да се види кои луѓе треба да претрпат тивка болка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom