Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
не знам дали некој ти спомна досега ама и јас сакам да те известам дека вчера те спомнаа во Круг на знаење :icon_lol:
се повеќе и повеќе позната си кара миа.......

Драга кајгана , 42 ден од овој (не-толку-продуктивен) распуст.
What I've done ?
Земав три книги , мислејќи дека со брзина на светлината ќе ги читнам , и интелектуалноста ќе ми рипне на повисоко ниво , ќе можам да си ја зголемам листата на авантури (прочитани книги), ќе излезам од сајбер светов. Ќе станувам порано , ќе се научам да готвам , ќе учам и патувам , ќе се надоградам како личност ?
Звучи привлечно.
Но , каде ми е целата онаа сила , инспирација која ја имав пред еден месец , каде што единствен проблем ми беше недостаток на време? Па да ти кажам , и крилја имав.
Енергија , вишок!
Мислам дека се вртам во круг , наутро ме обземаат страшни мисли за тоа што би имала во иднина , а попладнето се кикотам и се радувам на она што го имам, не сакам да помислам дека еден ден ќе го немам. Секој ден така.

Теорија : 5-ка , пракса : кец

Абе ајде , ти си јака , амбициозна , креативна , кул и комуникативна , и немаш гајле од менструација . :rolleyes:
Тогаш како да не можам да си го замислам денот без некој што ме полудува , воопшто не ме слуша, и ме критикува, ? :place:
Глупаво мозочиште. Кој би се разбрал со тебе?

Прашања милион , не ми одговарај Кајге, ќе се снајдам сама ...

Ениуејз , a good movie

Attachments

• il_fullxfull.345243054.jpg
    il_fullxfull.345243054.jpg
    74,1 KB · Прегледи: 9
К,
Станав сељанка... :( Ама не сум јас крива што веќе две недели сум под тортура на Зона радио и Фолк радио, поради софистицираните теткици во едно јавно претпријатие.
Вчера цел ден во мозок ми беше една со .... моје гачице...
Денес ова ми е во мозок....

А јас таква хардкор металка .... :place:

Драга кајгано денеска во 6 саато во близина кај Судиќ ме споре полиција ми викат дај лична карта јас и давам па и после згорем на тоа ми рекоа да ја покажам торбата која ја носев на грбот, ја покажувам и има што да видат 3 шишиња со вода по две кила :D
Како и да е јас фино си се понашав не ми рекоа ништо зошто возам точак во 6 саато на сабајле...

Кајганче!
Повеќе палачинки свртев од Nessa Alcarin ла ла ла :P:icon_lol:. Нешто ме загрижува девојчево со жанрот на музика кој го слуша периодов, којзнае кои бубачки во глава и' се ставиле :unsure:. А глеам и Шкорпион нешто ми потпевнува... чудно :D. Ќе треба изглеа повеќе узо да испијам за да ја сварам ситуацијата, али тогаш не дај боже шлагот да дојде во мои раце, ќе се риба до сабајле :icon_lol:. И имаш поздрав:pipi:

денеска форматирав 2 лаптопи, инсталирав две игри и средував плугинс на еден крш компјутер, се навалија стариве ко доктор во селово фа има дојдено. глата ми рока од сабајле мозоков оро ми игра, кога ќе ми текне утре имам цел спрат за чистење ми иди од втори на колена да слетам

Кајги...Кога некој човек ќе ми згреши нешто и ми стане одбивен...Тоа ќе остане така засекогаш!
Ако сака и целиот свет под нозе нека ми го стави, нека ми се извинува колку сака...ама нема ништо да поправи.
Штом ми одмилил во душата...крај е.

Сега сфаќам колку толерантна личност сум била. Некои луѓе не заслужуваат ни трошка внимание.
Болни, напатени и искомплексирани и злобни женски души...не е ни чудно што се сингл.

Кајги,
Знаеш, она чувството, кога осеќаш дека работите одат на подобро, од секој аспект. Е, епа тоа...

Драга
Помина долго време од ко ти пишав поселедно. Сигурно ме имаш заборено.....
Немам многу шо да ти кажам, до сега бев излезена и после неколку саати во градов ми е досадно зато утре имат да ме немат од тука.:D
Имам и нов аватар, демек лето е и ево еден шешир. А и ова ми е 1200 мислење.
Ти кајги не си сменета ич од ко ти пишав последно ама зато јас многу се сменав.
Ај сега чао па ќе ти пишам за некое време....ден, два, месец, година, ќе видиме.

Kajgic :love:

Da bides los, necini.
Da bides dobar uste poveke necini:свиркам:

Denes vo prodavnica za cevli, pronajdov novcanik. Iskreno da bev sama ke si go zemev, ama na insistiranje na tetka mi, rece da go prijavime na prodavacot. Ajde ja poslusav. Go vikna prodavacot i prijavi deka pronajdov novcanik. Toj pak kako nekoj izguben Germanec, samo edno Blagodaram i nisto poveke, se izgubi nekade niz raftovite. Prodolziv da razgleduvam, a vo dusata me kopase ona ( auuuuu, koj znae kolku pari imase vo novcanikot, trebase barem da go otvoram i da vidam:icon_mrgr:). Ne pominaa ni 5 min, se vraka prodavacot so list i hartija, da sum go napisela moeto ime i prezime i adresata na ziveenje, jas presrekna si rekov ke mi dadat nekoja nagrada za pronaogjanjeto, pa so brzina na svetlinata gi napisav podatocite, za posle 1 minuta da dobijam objasnuvanje deka takvi podatoci se zemaat za da znae sopstvenikot koj go pronasol novcanikot, vo slucaj da mu falele pari ili dokumenti :facepalm:
Se pcuev samata sebe si, em ke mu vratis novcanik, em nepismenite imaat pravo da se zalat deka im falele pariiiiiiiiiiii:facepalm:
Ama ubavoooo, taka i mi trebaaaaaaaaaa, koga slusas drugi sto da pravis, a ubavo si velev prvo da go otvoram da vidam sto ima vnatre:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom