Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Хеееј Џо...
Кајгано чуваш ли ти папагала ? ја иам еднога лудака најлудога на сфет, пие раку после тој одвај стои на кфаку : )
сабајле беше мноо мамуран, одвај сам га разбудија
после тој га тера да стои на едну ногу, добар беше, отрезнија се : )) еве види га колко е будал
2j0gys6.jpg

спие бе не се буди : )
wh18n6.jpg

а слика куде стои на едну ногу нејќе да ми се аплоудира на тајнипикчр : )
поздраф нездраф кајгано
Хајвеј Чил...

Кајганче!
Не сум нарцис, али си ја стаив мојата слика на позадина( пејзаж,) ептен е лична:love:. Друго, деновиве аир неам од прибирање дома, нон стоп стигаат покани за искачања од луѓево, а јас сакајќи со сите да се видам снемувам време за себе. Плакарон од кога викам дека ќе го средам, уште си седи таков шкљ. Ќе зеам сеа ќе го средувам во 1 саат. Камо да можев да трчам во 1 саат, убаво би било :/. Луѓево многу се мрзливи, само гледаат да го тупнат газето на некое сепаре и со сааати да седат пијуцкајќи кафица пропратено со празни муабети. Апсолутно сите ги мрзи кога станува збор за некаква физичка активност:unsure:. Наочари си купив конечно али сеа намерачив и еден шешир :icon_lol:. Морам да го иам едноставно, утре идам назад по него. Ако не утре, задутре сигурно ќе си го приберам дома :icon_lol:. Еј, уште 8 дена само. Ситно се брои а јас се уште не сум возбудена и полна со ентузијазам, ми се чудат :icon_lol:.

Играј мори!

Нејсе, спремам пола испит 2 месеци и преку глава ми се реакториве и се, идам на среќа утре...

Имам љубовне јаде. Не спијам по цели денови. Ако некој знае да гледа на грав, нека ме викне на чај.

Драга ..

и така јас две недели во Солун ќе си поседам. Забавно е :)
Роденденов топ, никој не ми пиша на фејсбук бидејќи ги замолив оние кои секоја година почнуваа и раат бев од лицемерни честитања.

шо е финтава со женскиве нс фб што менуваат профилни слики 2-3 пати во денот?
разбирам ај некој се сликаат секој ден ама 3-4 слики да имаш и да ги вртиш секој ден.
иначе кајги мака ми е веќе пукнат сум од работа, ебати и лето и се, утре си идам дома, ќе видам на пивофест шо има и викендов ако имам можност ќе одам грција малку на море, барем за толку заслужив

Кајг.
Знаеш ли што е тоа премиум јадење?
Уф како сум се најадел. Пола леб, Пржена салама, Пржени тиквички, Кашкавал, Кечап, Мајонез и сеа кебапи за главно јадање и на крај Цедавита сок како волшебен напиток.. Прсти лижење немаш поима. А ем во теретана одам не треба да јадам мрсно ама ај шо го ебам еднаш се живее.
Ама знае се ова е сендвич со добар квалитет а не тоа во Сендвичарниците.

Ај доста куцам мора да одам на кафе.:vozbud:

шубо е да си имаш папагала, никад не чистиш трошке на астал
Шубоооо : ) кој збор Кајгано
Драа Кајгано.... прости, грешеф
Измислују црни вицеви за црни цфикови
Поздраф до Саша Матиќ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom