Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги
да не го имаш рингтонот на Онур Аксал? Жити се најди го :pos:
не ми се иде у школо
не ми се иде на италијански
не ми се слави 18ти роденден

Драга

Ужасно ладно време и ужасно неподносливо.По стоти пат замолувам да се стоплува аман!И тоа не мора којзнае си колку да се стопли, бар малце измрзнав чоек да не може да се прошета.

Инаку пак факс here we go again..ужасно досадно црви ме јадеа и секако уште на почеток не успеав да доседам.Но битно е дека се трудев де:kesa:Среќа трудна не останав..
Утре со нови сили ќе го пречекаме утрешниот ден и секако предавање.Да се надеваме дека полека ќе почнам да се прилагодувам.

А инаку вчерашниот ден може официјално да се прогласи за најкатастрофален ден.Фино заокружен месец.
Но нели иде нов месец во кој ќе биде подобро-така бар ми кажаа да се надеваме дека и така ќе биде.Ама најдлабоко и широко се надевам и посакувам дека така ќе биде:pipi:

Спиена сум 4 саати.Изреметен ми е биоритамот до немај каде.Треба да се привикнам на студентскиот живот одпоново.

Ајт ојдов :back:

Драга, си закажав на психијатар.
Се тровам со бедоксини.
Собирам се во себе и не знам до кога ќе издржам.
Прајслес, зар не? :back:

Кимм, кеј си мор?
Аууу викендов ...петок, сабота, недела..
Елита:vozbud:
Luv ma life <3
У петокот умрев од играње..Конечно. Немав воздух. Давор ми ја пушти Пон ди флор...:лалала:
Yes, body building rocks.. Fo guys. :back:
Синоќа ме фати САФра :) И така.. Вип нешто.. дешафки.. :ангел:
Хах.. сабајлечки шокови ме маваат, ама нема везе :)
Многу сум привилегирана деновиве. Некој ме гледа ко вода на длан.. Лајк ит.
Интересно почна новава година, м? Ќе се запнам за ова, ти реков. И ќе биде.
..
Компаративна полека се избиструва..На плавата и текна дека пола клас го нема поради испрашување.
Досадно ми е.
Ај да видам што имаш ново, не те напињам веќе. ЧаоприЕтно.

Почна “најубавиот“ месец во годинава. Прекрасно, апсолутно неодоливо... се прашувам само што ме чека месецов. Here we go again... :nesvest: Е така.

:)))))

Драга Кајгана,

Направив многу грешки во животот, многупати си згрешив себе си, но им згрешив и на многу пријатели и сакани луѓе ... им се извинувам на сите ... пред се на себе ... се надевам никогаш нема да се изневерам, плачам и копнеам по недостижни идеали ... верувам во љубовта !!!

Со почит,

Здраво Кајгано,

„In a trail of fire I know we will be free again,
In the end we will be one,
In a trail of fire Ill burn before you bury me,
Set your sights for the sun,
Bring it on home.“

Поздрав, :salut:

драга
преживеав некако од сабајле хух ќути. си легнав во 3 дур заспав 3.30, а во 6.30 веќе бев на нозе :toe: цел ден сум како претепан. пробав малку да преспијам ама ме разбуди телефонот :tapp: после пак си легнав так ѕвончето ѕвони, а јас сам бев па мораше да отворам и кога гледам на врата сестра ми од школо :nesvest::nesvest: ни да ја тепаш, ни да ја колеш, ни да ја боксираш...... сега си стојам како претепан и јадам јаболко :jaj: а во позадина го слушам Дац со неговото ТРКАЛО :nesvest::nesvest: и тоа на среќа. книга не ми се фаќа, а утре имам 8 часа кој од кој се сите:uvo: рачунај 3 часа, првите, ќе спијам и 5 часа белки ќе издржам. ај чао се заборавив пишувајќи :back:

Драга Кајги,

:violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:

Ми ги испозаклучија сите геј теми !!! Леле, ќе тепам некој жими Freddie Mercury!
:nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv:

Некој ќе ми плати скапо! Со задник!

_madtyper__by_X_wing9.gif
I R MAD AS HELL !!!
you_make_me_angry_D__by_MenInASuitcase.gif

:violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:

- The sexually frustrated Neptune is over & out ......

Ој ти!
Арна си ма? Како иде?
Знаеш шо?
Земав да ја свирам музички момент, али само еден став!
И тапа сум... не се ни споредувам со овој...

Инаку за 25 минути полагам германски, а врска си немам од животот!
Како ќе паднам најубавоо! мх мх мх!
аее те гушкам <3

Драга Кајгана,

Smells like bitch spirit. Пушти малце од тоа pixie прашинката навака, иначе ќе биде веселоуоуоу.

Драга.

Преку к*р од wannabe kewl фаци, глумци и „исмејувачи“ кои се плашат да се погледнат у огледало.

Се осеќам ко да сум опкружен со студенти од ФДУ.

Драга

Мразам кога ме интерпретираат погрешно....

до оние хејтери кои ме читаат:

ВЕ МОЛАМ! ЗНАЧИ ВЕ МОЛАМ! кога ги читате моите постови читајте ги со милозвучен глас, пошо таков сум јас, кога ви постирам на вас (3 consecutive rhymes)...
Така да ако почнавте да го читате постот и ме замислувате како некој фегот шо кисне на кајгана и си нема везе од животот и само контра и јаде гомна и пцуе и ми иде на живци пошо е смотам итн итн, почнете да го читате постот одново, со мелодичен милозвучен глас...
Бидејки нит сум арогантен, нит хејтер, нит дигнат, нит иритиран од вашите постови....или барем сметам дека не сум, незнам веќе...наеднаш изникнавте дузина хејтери кои не ме поднасаат...е од кај сеа? Затоа, уште еднаш, сакам да се запознаам со сите оние кои не ме поднасаат, за да ја добијат вистинската слика за мене, пошо јас пак не поднесувам некој да има крива слика за мене и да ме мрази без причина.

благодарам уште еднаш за вашата пажња

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom