M
marsovka
Гостин
Драга
сериски убиец сум :tv:
сериски убиец сум :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу да, да ќе одам и тоа како 
Какво чувство а ? Дополнителен поттик да влезеш во забарскана ординација :pos2: Влагам внатре и прво нешто што ме удри беше аромана на забарско, одвратнион мирис. Си викам ај ќе се привикнам, седнувам на стол и чекам.... Чекав цели 40 минути, ама за тоа време успеав да ја измеркам чекалната и успат да се изглупирам. Досада шо да праиш, остај тоа, подобро камера шо немаше..
Погледнувам на масичето... каква реклама...ц ц ц Имаше напишано каков е вашиот избор, и на сликата човек и забар кој го прашува а на забарската маса приватно - и современи алатки и државно чекич и клешта... Онака де чисто информативно да се илустрира нашево здравство. Вртам глава и гледам на страна напишано, цитирам: Даваме вересија на луѓе со навршени 85 години во присуство на двата родители. Дефинитивно не можев веќе да се контролирам, си викам, добро бе бива ли забар со 40 и нешо толку исчукан да биде ?! :nesvest:
....

Треба да убијам неколку ликови за животов да ти ми биде поубавн сум :violent1::violent1::bip::bip::bip::bip: Сакам и да си ја слушнам нејзе, али ми отиде ебаниот кредит. Е кога ќе ти тргне денот на лошо уште полошо и ќе ти заврши:nenene::nenene: Доста ти го п***в к**от
идам да спијам:back:

.Драга,
роденден ми е :helou:

, ебате беља кај го наместија само ме провоцира да го симнам, само треба уште еден со мене да го викнам да свири на труба Прва војска Гевгелиска 

.
сега те гледам, ти се чудам и слушам музика. утре прва смена :nesvest::nesvest::nesvest: како ли ќе станам 6.15 ??? ај одделенски ќе го преспијам туку книга немам фатено по ништо. инаку ти арна си? е добро ај со здравје :back: