Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга знаеш колку ми е досадно. Од досада успеав да го направам тоа што не му успеа ни на покојниот цар на играчницвата Mr. Infection:pipi: Сите последни мислњења од темите на првата страна од играчница беа мои :baeh:
orvo.png

vtoro.png

treto.png

И сречен празник на сите машки од форумов:duel:

Vraga..........
Sande ja strese mama i eba,Snde ja strese a mu go strese i na Kristijan diko :baeh: Te dupam ma......eve ko sto mozes da vidis ti pisuvam na latinica sto znaci deka ne sum home,se nadevam deka nema da popizdis i da se izgasis na 10 dena pak!:tapp: Inaku ko za belja samo kajgana otvora ovde MAMATA (ti nekoi mucki si ptavela 100&) Nejse....odam da vidam sto dr ke kazes pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz

^^
Легенда си ти Сајберу:back:

Кајгич...

Толку си грда што ни семафорот не се пали на тебе...:pos:
Секако дека тоа не го зборам за тебе туку онака ми дојде.
Пукнав од смеа кога го слушнав.
Али ај доста за тоа.
Ете сега ме замараат роднини со нивните вообичаени прашања.
Оф леле мори мајко толку се досадни што и самите не се свесни за тоа:nesvest:
А глава ненормално ми пука,зар е можно до толку?
А јас се смеам ко ненормална:pos:
Чудо на природата.
Ајде одам да одморам малку.
Па ке се читнеме некад повторно.

Лофкам те:back:
Сакав само да те зирнам и да видам како си убавице.:pipi:

:salut:

-.-
Шо се дешава кога сакаш да и дадеш индекс на колешка за да ти земе оцена?
...се менува планот и заглавуваш од 11 до 5.
Плус саат у еден и саат у друг правец... Милина...
6 саати и требаа да ми пише оцена..
Брзината на полжавот е правопропорционална со пишувањето оценки од Орхидеја.
Господ го создал светот за 6 дена а седмиот ден одморил.
Орхидеја погледнала во 6те индекси, а потоа одморила.
Кога некоја желка поминува покрај Орхидеја, она прашува што беше тоа што помина толку брзо....

Патем...
Ивана:
Абе ќе седиш на факс или ќе бегаш?
Ќе седам шо ќе праам...
Ќе моеш да ми го земеш индексот?
Шор..
А ќе моеш и перцепција да ми земеш оценка? Ијам пријава таму..
Важи де, ќе ти земам...

Даре:
Магде, ќе ги чекаш индексите, а?
Дап..
И реков ја на Јована да го земе мојот, ама ако не го земе или нешо, земи го ти, добро?
Добро.

Ана:
Еј, ај бе ја да појдам да ѕирнам ова ти земи ми го индексот
Е ај.
И на Жиле и мојот..
Диал.

Мито:
Магде, ми кажаа дека ќе ги чекаш индексите, ај и мојот земи го...
Ќе о зеам...
А перцепција ќе моеш на Арнаудова да и го однесеш да ми пише и тоа оцена?
Ќе можам..

Коа ќе пораснам сакам да научам да им викам „НЕ„ на луѓето.
И дур чекав, им го пишав распоредот на цела група дур Андреа ми се дереше дека сум смотана и дека не треба да ми биде гајле за сите, туку да глеам за мене да завршам..
Демек така лесно е да престанеш да се грижиш за сите...
Плукни залепи...

И после појдов кај Арнаудова да зеам оцени и сфатив дека глобалното затоплување е реалност и дека почнува од нејзината канцеларија...
Не беше топло..не беше фруќина...нема мерка за тоа шо беше...
Ако се врати некој од пеколот, кај Арнаудова у канцеларија жешко ќе му биде..на пеколот ќе мисли како на мразалница....

После дојдов дома и сфатив дека глобалното замрзнување започнало и тоа баш од мојата дневна...
Дома е поладно од надвор...
Едни пингвини ми тропнаа на врата, сакале да се вселат пошо им одговарала климата....

Една убава работа...
Го виов Огнен сто пати и хепи бев у некои мигови..(Л)
Излага пред врата, сите џагорат, почнува нешо да им кажува на тие шо му беа пред врата и сите 20 души штама...:pos:
Тоа беше јако!

пфп
Ти пишав дур чекав да се симне д биг бенг теори, сеа шетај...идиот:

Кими !
Следува урбана сесијааааааа :vozbud: Многу сум возбуџена.
Кога ќе се затопли времиштево и ќе одвојам дел од моето драгоцено време.. се ќе биде сконцентрирано на кадарот енд мајселф.
Сакам да се деси што побрзо. И тоа види што планирам...
Шопинг прво секако (голем голем шопинг), контакт со Стеф, па со Ивана. Па ќе испаднат едно 500 фоткици. Ммм. Ама моментот е урбана сесија. Знаеш која кул замисла ја имам..?
Не ти кажувам.
Ќе видиш. Ќе дојде време.
Јас битно си закажав и си се распрашав. Ова е боље од некоја си бедна понуда на Кремското списание. Ова е мое задоволство, бе.
...башка знаеш на шо се решив? Теретана.
Играње. Диџеј. Теретана ( со личен тренер **** кхм :)). Сесија.
Не може ли да ми текне уште нешто? Се` сакам да правам.
...
Еј! Што се случува со ОНОЈ? Што е со саботата, а што е со она? Заспиваме со приспивни песни посветени од бившите? Не сме се договориле така :nenene:
Не се замарам за ништо, Ким.
Животот ми е најубав... го обожавам и не дозволувам ништо да ми го уништи расположението (освен грдиот ПМС потсвесно..). Но, никаква бедна будала.
Топ си кисс4е, те сакам :back:

Драга Шенка,
Времево заслужува пуцњеви во чело. Да не може чоек да излезе на раат. Секогаш се заглавувам во вторник и ползам до петок. Ама во петок, има да гори! Очајно ми е потребна дискотека и алкохол. Да се потсетам дека сум млада и аналогно на тоа - дека имам добри бубрези се уште.
Чау!:pipi:

Вака ако продолжи ладново, ќе станам хејтер. Ич не сакам ладно, а воедно и месецов не го сакам. Да. Ми се спие, евентуална сум многу. А и нешто сум замислена, а и ненаспана како и секогаш. Не излагам вечер изгледа. Ме мрзи, не ми е до излагање. Зашто е ладно... и февруарско...

Драга.

Морам да ти кажам дека мнооооогу си го сакам начинот на кој си го живеам животов! Убаво ми е!

И патем, оваа прилика ја користам да им честитам празник на сите оние кои не сум стигнал да им честитам и нормално, на сите што го слават.

Драга, шо му е филмот на времето бе?Кога бев на зимување, беше +, сега кога одиме на школо е -, ај кажи му да не претерува :)
п.с Се вратив од тренинг, се избањав сега да апнам нешто и одам да спијам :)

Драга

незнам кај да го потрошам вишаков енергија...бев во теретана ,не бидува џабе...пред малку џогирав пак никаков ефект...како маикон се направив да му се сневиди.

Ајде по втор пат.
Се моли администраторот во ЕВН задолжен за одржување на мрежата во трансформаторот на Рид кај Чкатра да овозможи непрекинато снабдување со електрична енергија :icon_lol:.
И одам јас така по улица кај што сум намислил свртувам тука кај ќошето лево и и оп здраво здраво, што правиш, еве метам немаше време преѓеска, аааааа по темница никој да не гледа, ајде здраво ми вели :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ме откачи набрзина, порака до себе: не сакаат луѓето кога гаѓаш во сржтта на нештата затоа помалку лања јадење, односно заклучокот од набљудување задржи си го за себе.

Ајде доста е ќе рикни па трансформаторот па пак треба да пишувам, не е проблем јас сум упорен човек ама премногу повторување не чини.

Драга кајгана

Воопшто не треба да продолжам да го следам Хаус,доволно ми е што читам некои твои членови.
Ау ау ау...до кога вака,добропознатата реплика.

Арна сум ти јас,си играат пинг понг со нервите мои,наши. Ние ли сме криви асистентот што немал редовен секс.
Виновна ли е цела група бре? Ејјј ццц.
Не размислувам многу,одам да нанкам во креветов мој со дупка во средина. Аста ла виста бејб.
Секогаш се враќам јас,ама не сум феникс мамата.

Ја дувнав од предавање.
Ќе јаде вафли Оли наредна недела. Превод НЕ се учи дома. Је рајт. И два саати не се седи на ладново за да научам нели?
Да.
Инаку арна.
Јане има 4 години и ме праша како да ја прашал Јана да му биде девојка зашто многу си ја сакал и срцка му била.
Ја праша. И станаа дечко и девојка пред цел клас.
После ми пееја пред табла фатени за рака. Леле кога збесна малиов оти Лука седнал до Јана, ќе го упукаше да не ги видев.
Ми се пие добра маргарита. Од Cabo.
Се занимавам со превод на Набоков моментално и Ло-ли-та.
Слушам Anouk.
Бев кај женине. Ќе дипломираат да си ибат векот. Јас ако мрднам газ од тука дур не завршам да се смалам уше 3 сантима. Е!
Спијам ѓивот. Многу сакам да си лупнам шамар кога спијам по 15 саати. Тоа минатиов викенд. Или не спијам или не можам да се освестам. Шо е тоа? Изреметен биоритам шо е. И изгубено време.
Ми требаат вуница, шарени петличиња, врвки шашави и платно некое старско, бапско, креативно да се испразнам.
Скопје е многу чудно деновиве. Јас се трудам да бидам нормална во ненормалноста, ама на крај останувам збунета со пенкало и лист хартија во рака.
Оксиморон на улица.
Сакам да ми е удобно во неудобноста. Не бива нели? Или бива.
Изреметен раат.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth...

Каџи денеска мозоков ми е шашма :( станав ... учев божем .... и после ај да јадам и на тв беше private practice и имаше семејство полни од ЦФ и пак ми текна на Наколче и се ми се испоремети :(( и конечно сфатив зошто ми се скара... го немам видено долго време... ми фали :( ....и после јадев пак.... го гледав Џои и малце ме насмеа сега дремам на компјутер .. си велам да гледам уште еден филм и да си легнам.... тоа е јбг....чао Каџи :(:kajg:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom