~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
Д.
за ова што го видов денеска останав со подзината уста

другарка А ми се има доверено, само мене и на нејзината најдобра другарка М, кого го симпатизира (и тој е од тоа друштво и постојано се заедно)
одам сеа пред малку на фб кога таму што да видам, оваа другарката М се ставила во врска со него
и оставила неколку слики кај што се заедно, кај што се гушкаат, бакнуваат, тој коментира со срциња, бла, бла......значи останав со подзината уста.
види сеа ти колку се расипани луѓево еј.
најдобри другарки.
и тоа знаеше дека А го симпатизира и беше решена да си ја проба среќата ама не...зошто А да биде среќна? јас ќе и го земам
ми се гади од вакви другарства кои за жал се се почести.
а најмногу ми е жал за А. таа е едно многу наивно и добро суштество, кое ќе си пати многу во животот заради вакви глупаци. ќе мора да поразговарам со неа и да ја убедувам да се менува, инаку ништо не прави.

за ова што го видов денеска останав со подзината уста

другарка А ми се има доверено, само мене и на нејзината најдобра другарка М, кого го симпатизира (и тој е од тоа друштво и постојано се заедно)
одам сеа пред малку на фб кога таму што да видам, оваа другарката М се ставила во врска со него

види сеа ти колку се расипани луѓево еј.
најдобри другарки.
и тоа знаеше дека А го симпатизира и беше решена да си ја проба среќата ама не...зошто А да биде среќна? јас ќе и го земам

ми се гади од вакви другарства кои за жал се се почести.
а најмногу ми е жал за А. таа е едно многу наивно и добро суштество, кое ќе си пати многу во животот заради вакви глупаци. ќе мора да поразговарам со неа и да ја убедувам да се менува, инаку ништо не прави.