Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
You ever had that feeling, when you're not sure you are awake or still dreaming? I have it all the time, and I have no fucking idea what is going on...

ocive so mi gledaat momentalno,posakuvam nikoj na svetot da ne go vidi, ili da go dozivee

Драга кајгана ,првпат пишувам тука и сакам само да кажам дека од дното на моето срце посакувам да можам да умрам во истиов овој момент!Штета што немам доволно храброст сам да си пресудам,валда тоа е така зашто уште ме држи колку - толку паметот.Ама и тоа нема да трае уште долго - осекам.Ако прочитате во скоро дека дечко 27 години од ск си го одземал животот,нека ви текне на постов
Најискрено

Еј што променив во рутината прво ми дојде на памет, во равенката ја ставив и аронијата, за пробиотик расолница и комбуха, креатин и аронијата посабајлечки, па му ја залегнав :icon_lol:. По едно пет минути како ме облеа едно топло чувство на задоволство тоа беше сосема ново доживување :icon_lol:.

Чисто задоволство од пролетна прошетка и уживање, ме фаќа...

Нели ти реков седи не оди :icon_lol:....

Македонски атеист го хејта Велигден, ги исмејува верниците, ама истиот на Бајрам јаде баклава во Чаршија, а честита празник на неговите 'пријатели' муслимани. Тоа се тие комедијанти.:facepalm:

Ако се сложат и друтие форумџи, драга кајгана дај да напраиме летни маици со ваше лого. На пример некоја фенси маица. Би било добро коа би носеле оваа лето маици
„Кајгана форумџија“ или некој друг натпис кој ќе го креираме ние. Па нели сме креативни ? Нека биде некоја симболича цена како за почеток, и ке ги растураме низ градовите со карго. Што велите ? Се разбира ако WWW.KAJGANA.COM се нафати како огранизатор.

Надвор грми. Денес ќе зборуваме за громови. :icon_lol: Секогаш кога ќе грмне знам дека пред тоа светнало? Погрешно, двата акта се случуваат истовремено, видиш како природата си ги наместила работиве брзината на звукот е помала од брзината на светлината, слично ко со луѓево прво се зацрвенуваат и после пукаат, пак погрешно ебаго, двата чина се неразделни, само може да имаме проблем со визуализација.

:cautious: го обожавам смајливо.

Бев да се стрижам и се истрижив онака кратко, лефтерно. Пред мене само шо се истрижи едно средношколско дете во оној препознатлив стил, како сите бе. Мора да знајш како е тоа како и сите, ги имаш на сите страни, низ слики, низ чаршија, на улица, како од калап да се вадени :P.
Има една интересна трка на две појави кои се почесто ги среќавам. Ваквиот фриз кај машките, и сликите со напрчен дуп кај женските, онака грациозно ,,срамежливо" свртени со поглед кон апаратот и рака поставена на половинче, каде во фустанче или во тесни фармерки мерат нешто......Тука негде се во застапеност, паралелно се развиваат појавите кои се крајно глупи , непромислени, нелогички, ама нека се тера.
Само едно знам дека машките ги надупи Роналдо да се стрижат, ама женските мајката шо ги надупи така да се сликаат бе?! Знам шо ги надупи ама подобро да си почутам. Секој газ има своја маша. :D

Има и некој друг шо му е досадно, или сама сум?
Скиснав дома, еден сат еве една иста песна ми е на реплеј пуштена, жими...и после треба да излегувам само за до црква и назад...Плус неам друштво за цигари..

Тешко мене. :(

Драга кајганаче

Не можам доста работи да разберам но океј ... од личноста која ти значеше како вистински пријателка да слушнеш грди зборови на своја сметка и после тоа да слушнеш дека таа тебе те свиѓала? и тоа не 1 повеќе пати но океј но едно знам дека има добра душа но тоа и беше некој вид нешто што и беше X работа во нејзиниот карактер и што сега? ''пријатели'' само за на фејсбук океј ... така си одрабала таа, така и нека биде ... со сила убавина не бива :) но само знам дека со лаги далеку не се оди ...

Ех сега кајганче да се вратиме на добрата страна од деновиве :love: Се видов со личноста која ми се свиѓа и знај мислам дека ќе беше се преубаво само ... почна врне да истура и се ...а што убаво си поминав во зоолошка со нејзе :love:

Текстот е за нејзе :P

јас кого би сакал
ако не си ти
и со кој би делел
бол и радости
моето срце ти е дом и одаја
од надеж светната
и со нежност послана

кој друг би ме чекал ако не си ти
пак да ти се вратам од далечини
од очите твои
грижата да истече
и бликне љубовта
штом ти речам еве ме

од овој ден ти си ми единствена
и погледни на дланка си ми пишана
ко златна до срце линија
засекогаш крај мене најмила
од овој ден ти си се што ми е свето
и погледни само за нас времето
по рози пат распостила
и одам до крај со тебе
најмила

се што од лицето ти изгрева
дожд и црни облаци ќе растера
во овој живот и во сите предходни
најубавото што ми се случило си ти

од овој ден ти си ми единствена
и погледни на дланка си ми пишана
ко златна до срце линија
засекогаш крај мене најмила
од овој ден ти си се што ми е свето
и погледни само за нас времето
oд рози пат распостила
и одам до крај со тебе
најмила

577601_171933249637079_1427801419_n.jpg

Само ти да бидеш крај мене друго ништо не ми е важно... ♥ :)

Кајгано,
посакај ми среќа да го преживеам овој дводневен маратон, аман!

Драга,
не сум нормална. Фала,чао и пријатно.:LOL:

Врне мушички. Лилјациве се збунети, а мачките цел ден ловат божемни бубалки, небаре се во прерија. Градов татни од празнина. Убав е.

Јас, со зелена маска од глина на фаца, слушам Tesla Boy, си ја гледам картата за Depeche Mode и молкувам.

Останува, животов да го истолкувам.

Како знам и умеам, а богами и онака како што сакам.

М.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom