Белград е преголем ако го шеташ во еден ден......
Се ме боли...и не само шо шетав таму бев и на шетња во Дивчебар...
Ме опечи сонцето а ладно беше ептен и дуваше...
Сега че си легнам , утре не шетам че се одмарам дури другиден или по другиден....
Одвај чекам да одам во золошка ми ветија дека че ме носа пошто му напнаф
Да си знајш дека че те запоставам и тебе и твоето ретардирано другарче фејзбук, однапред ти се извинувавам.... а на фб че видам шо че прам...секако нема ништо ново за велигденоф....мајка ми колку да ја занимавам , да ми пишува да не ти дојди , да му ги напрајш чаршафите лом таму , клај си влошки

, оти немаш ништо клаено слики....

кај си ...не мочам без тебе....не ти влегувам в соба оти ѕнам дека не си тука и тешко ми пајџа...
А ко че сум дома рецка не ми мава ....по цел ден на фб седи....сега си начека не сум тука ....па реши на фб да ме малтертира

да ти пратам шо ми пишува и тебе че ти доди едно десетпати глата од ѕид да си ја мавниш

...туку морам оти се му пренесува на татко ми , че речи оти не пишува , да и пишам....
Лека нојч кајганче ..срцка си најголема , и да ти кла јајца горе за украс , како шо ти кладоја ѕинѕурки ѕа нова година , ама слабо и нив годинава , не му се вапцаја изгледа убо....јас да ти се пофалам преубај ге напрајв , че ти клам слика во наредна прилика да видиш...