Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, заминав на продолжен мај. Поздрав се гледаме за 2-3 дена. :rolleyes:

За кромитче и јагоди имам бахча зад куќата.. Да не ми се мотат низ дворо такви работи.. :):)
Од десно са засадени и китките, ама оште са мали у не са пораснани и расцветани. Плус има дуња цреша смоква киви праски и еден крушак за да има овошје од јуни до октомври.. :D:D

А шо гледат невестите, не знам :(
Ова исто како што го фалеле дедо ми стројниците.:свиркам:
Уште банкова сметка фали и колата на дворО :D

Моментот додека јаваш на скината пилатес топка, која мислиш дека си добро си ја залепил, топката се докинува и ти трескаш на земја.

020513-1928.jpg

Не дека јас не сакам да вежбам, туку имало виша сила што ме сака и не ми дава да се заморам многу. :icon_lol:

ДК
Вчера во ниедно време ми се јави бившата, со која како решивме да останеме пријатели пред година и кусур кога раскинавме, да ми каже низ солзи, дека мора да ме избрише од фб зошто дечко и е љубоморен.

WTF момент на годината. На кое дереџе падна драга моја. Да те контролира вака дечко? Ти која секогаш беше див дух? Ти која викаше, јас не сум твоја Д., јас сум само своја, секогаш своја. Ти која со мене се смееше на слични појави и викаше еј што држи земјава?

Ти текнува кога ти пеев: Ma di ces naci boljeg momka za te pare?
Хахаха.... Нема бољег!

Да ти ибам циганите! Ебате тоа племето!
Идеш на кеј и неможеш воздух да земеш, ради нивните палења на огани, пола Скопје мириса на запалена пластика, па и кога ќе ги додадеш оние глуварчињана што летаат, и ај отвори уста земи воздух да те видам :mad:

rain.jpg

163565_565052846849211_183538367_n.jpg401806_622234841137487_1433198039_n.jpg528214_622290924465212_1586780602_n.jpg

Драга кајгначе .. на пат сум овие работи да ги доживеам ... замисли се моткаше пред мои очи 4 год ... и дури пред некој ден моабет направивме и замисли што? толку сличности 90 % немам видено до сега таков моабет толку блискост ... толку моабети на мобилен скоро 19/7 сум со неа по нет - мобилен :love: Редно беше и јас нешто да имам по крај себе си ...

Немој бре и ти не досадувај, немам ни трпение ни желба културно да те откачам. Најди си друго другарче да му досадуваш верувај преку куров од се па и до тебе....

да беше укинат интернетот во македонија сите ќе носеа исти фризури до ден денес......just sayin'

мора да се мине низ оваа фаза очигледно универзумот јако се запнал.....поздрав до него - ќе го издржам и ова.;)

Славев предвремено роденден денес и утре тргам накај природата. :) Си ставив музика од Alice in chains, Norah Jones и Morphine на мобилен :)

Ова исто како што го фалеле дедо ми стројниците.:свиркам:
Уште банкова сметка фали и колата на дворО :D

Фала за комлименто... :D:D:D
Колите са у гаража, а сметките у Швицарска....

ДК,

Истрижах се, избричех се, заличех на човек.

Луки

Д.
мој совет:
никогаш ама никогаш ама никогаш значи никогаш не се уклучувај на фб од кај другар и при тоа во собата да има и други другари и некои си X луѓе.
не го кажувам ова од искуство туку од тоа што го видов денеска :X3:
додека трепнеш ќе ти го е*ат мамичето. :свиркам:

Ya know, me again..
Ја доцедив последната цигара по пат накај дома, онака класика шема, кафе, екипа, бош музика (ова во последно се дешава -_- ) некој глупи муабети и, незнам ме перна нешто...
Не е сеедно ко ќе си заебаниот, поточно не, некој други се е*ат а ти труден си останал, некој тебе те оставил, без разлика што си знаел дека одамна се е готово, уствари можда и пред да почне било готово. Таа личност на која некогаш си се посветил одма ти нашла замена, а ти седиш ко замаен...Штознам, имав некоја инспирација да направам нешто, да напишам, да нацртам, се се изгуби одеднаш појма неам, често се дешава... некој црни мисли (ебати болниот ум ебати)... Успат, начекав на темата за поинаквата мак топ листа на музика Smut, Мемоарите на скршениот човек, остај се пронајдов одма во името на албумот, да не зборам за песните... редно беше да го заменам Sadistik малце. Стварно, зошто никогаш незнам што со мене, зошто се нешто што сакам ми се дешава, нешто што го сакам во моментот, кога ќе се свестам, кога ќе помине еуфоријата си велам : Dafuq man, what r u doin? stahp! али отишло, биднало, нема назад и ти станува навика, секогаш исто, рекурзивна монотонија, а уствари не е монотонија, само изгледа така, грешките ти се монотони... Се мислам кога ќе завршам на некое јаже преку греда? Неее ме мавале и такви филмови, ионака знам дека неам баш многу време али нема тоа да го направам, јак карактер ау (oh yeah, пред сите, да , сам, во темница, далеку од то)... А шо ја те замарам? само ти го полнам HDD-то на серверот со моето кукање, ај отидов да си ја рокам главата од ѕид пак, можда да излезам пак надвор да си седам на скали и да не прам ништо... ама баш ништо

Over and out!

IC OL GUD BEJBE BEJBEEEEEEEEE !!!!!

Драга Кајгана останало пиво во фрижидер од мајов. Happyyyy

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom