Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги,

Сељачизмот во нашава држава е на највисоко ниво, не се поднесува веќе ова. Незна в г*з да се дупна а ти објаснува се и сешто што врска незнаат што значи, како е можно ова, како? Кога ќе му одговара ќе разговара нормално со тебе, во друг момент ќе ти се к*рчи, битно е да се понижи човек (не дека се почувствував така).

Денов иначе добро помина, полека се спремам за колоквиумиве, засега морам да ти се пофалам сето положено, се надевам ќе продолжам така.. :)

kajgi se gledame za nekoj den, imaj ubav prolaz praznicive

Wellness%20integralni%20keks%20sa%20le%C5%A1nikom%20210g.jpg
Кајга ај речи им таму нека ги намалат колачиве , а почнам нешто да обожавам одма се се поскапува :(:mad:

Драга,

Стварно ми е мака што дојдов уште од некни. Требаше денес, па нараат да си имам научено, а не уште 3 дена, а јас уште 70 стр, за бубање, не за читање онака. Каде е да се повтори ...
Не можам да се сконцентрирам, де слушаш Тв пуштен со некоја од глупавиве турски серии, де нив како гласно си зборат (сите се вакви), па ќе дојдат да те прашаат дали ти се јаде, па што ти се пие, па до каде си, па некои глупи муабети ... Не можам да ги поднесам моментално.

А потрагично, мислам оти ќе испопаѓам на се ко крушка.
Се нервирам и накрај памет не сакам тоа да се случи, оти само факултетов ми оди во последно време.
Последниве 6 месеци, само срање, по срање, по срање.
И никако да се подобри ситуацијата.
Се држам за ова за да не се распаднам буквално, оти во тоа гледам само спас, се друго е ебиветер направено.

За 2 дена ми е роденден.
Веќе три години не го ни осеќам како поминува, оти полагаш ден пред него, ден после него ... А и не ми е ни ништо посебно искрено. Една година плус, оваа ќе ја забележиме ко лоша година.
Доста мрчев јас ко обично, нема да станам од книгата денес.
Ајт.

Драга ма, ја велигденски заљубен и изморен од мајот на кој требаше да се одморам денеска не го поднасам овоа жешкото. А денеска отварам фрижидеро и гледам шише од водка вигор а во него нешто црвено, темно црвено.. Си викам од кај ова тука ? Некоја водка со вкус ќе е ова.. И отварам да пробнам малце ама да не се познава дека е пиено. Коа да видам, од сокот од капини на баба ми.. :pos: Ама кога размислам малце, од кај и на неа шише од водка ? Шо праат овие старци :D

Драга,

Од кога луѓево приметија дека со хејтање се добиваат повеќе лајкови, свите хејтери станаа.
Сеа за песната ,, на Велигден сум се заљубил ,, се фатиле како сите ќе ја објавувале, бла,бла,бла.
Па логички, кога да ја ставаат за Нова Година??!!
Никако не си со народов ! -.-

Ете на празников да се поздравам со оваа песна, затоа што е Велигден. :facepalm:

Д.
ова мене ми требало. позитивни луѓе и смеење до солзи.
се чувствувам како прероден, едноставно убаво ми е на душата. досега бев опкружен со такви, и пак со некои од нив продолжувам и вечер.
ај поздрав

Драга,
Дали е нормално цел ден да бидам принуден од комшии да слушам една иста песна? Значи нема паузи, завршува песната и пак почнува истата. Од 12 саат до сега се 7 часа и 30 минути, песната е 5 минути, што значи дека до овој момент ја слушнав ~90 пати! :eek:
Пред некој ден слушав метал, а денес и вчера сврте на „Нека иде живот, ја се не журим...“. Девојка од 15 години да слуша музика за стари моми. Ко цел живот да и прошол... Наглите промени на стилови дополнително нервоза ми создаваат. Сфаќам, за вкусови не се дискутира, ама ова веќе не е вкус. Болест.

Кајгана,

Конечно дома, океј од вчера се вратив али денес веќе при свест. Претходно немав спиено преку 48 саати. Младост - лудост, а тек е почетокот..

286dd8ecb2ae11e2837022000a1fa4bb_7.jpg

Chilling on the king size, empty :(

Драга Кајгано.

Комплименти на моја сметка...Дека зрачам со позитивна енергија...Дека умеам да ги насмеам лугето околу мене...Дека сум посебна личност.
Ви благодарам...Посебни сте,и вие со вашата појава...Сакам на сет глас да изјавам..Сето ова...
Ги сакам во мојот живот,и тие мене...Ги сакам вечно...Знам дека никогаш нема да заминат...
Зошто се такви...Едноставни и мили...единствени...
Луге во секој период покрај мене,и јас покрај нив...

Драга,
поради тоа што планот А пропадна како Титаник, а јас бев женската верзија на Леонардо, мора да идам на план Б. Се надевам дека овој план ќе има далеку подобра судбина од првиот, ако ништо друго, барем да не се чувствувам како главниов „херој“, затоа што ми е смачено.
Инаку, едвај чекам да дојде август. :vozbud:
Вистинското прашање е: Што до август? Убаво рече баба ми денес, ама јас не слушам. :confused:
Повели!

Драга кајгана ај да скршам мраз и да пишам и јас тука
Оваа година мамето ми се расплака, само назад и назад шо фати камен стори се. Го изгубив оној кој ми беше водач во семејството, учител, некој кој ме поддржуваше за секоја моја помисла, секој мој чекор и кога постапував правилно и кога грешев. Зошто бог ги зема добрите луѓе не можам да сватам. Некако во последно време постојано размислувам за овие работи, пробувам да ја најдам суштината на животот но никако не успевам, со надеж сум за неколку месеци да завршам факултет но после се што ми се случи не чувстувам никаква возбуда и радост. Моментално мислам дека ми е најтешко во животот, уште тие 5 испити од овој семестар многу тешко се решавам да седнам да учам и во времето кое ми останува. Многу малку време ми останува да спијам али незнам дење и да ми остани некој саат не го користам, имам еден куп работа па згора на се и ме дупи овај мозокот си ја вадам душата и вежбам секој ден. Станувам ко ненормален уште во 5 часот за што? незнам ни самиот зошто се форсирам до толку кога телото кое ќе го изградам до крајот на јуни ќе го изгубам повторно летово кога ќе работам по 20 сати на ден, нема да имам време да вежбам и да спијам. Се чудам што би работел после факултетот, да ме прашаше човек до пред 2 месеци знаев да одговорам дека ќе се запишам на пост-дипломски и тоа дека ќе барам чаре некаде во странство, но веќе не сум истиот, не дека не ми се учи туку не гледам кој би бил ќарот од постдипломските, што би ми мениле во животот, а за нив треба да потрошам уште 2 години од мојот живот и еден куп пари. Од ден на ден не можам да ги сватам луѓето околу мене, се курчат, чекаат се на своите родители, форсираат некои моди или незнам што а немаат извадено ебан денар во животот, сите се над 21 година, пола ден го минуваат на кафе некаде ебаваат по 300 денари на ден минимум и играат игри на компјутер како дури бевме 15 години. Секој втор ден се пијанат како тинејџери од 16 години, абе ајде и што после. Се чудам дали се тие во право или јас што ги баталив сите овие работи, алкохол се немам напиено веќе 17 месеци ниту капка, игра на компјутер не сум ни видел, а за на кафе кога и да ме побараат немам време што и стварно го немам. Ме нервира кога луѓето кои се околу мене ми водат грижа, комшиите ми го следат секој чекор и се интересираат за мене како да сум му дома но не во позитивна смисла. Не можам да ги поднесам и оние кои ми се прават газди на моето, кои кога се кај мене знаат се како треба и што треба, а кога отидеш кај нив се кријат под маса и ги нема никаде. Луѓе кои прочитале или слушнале и се прават дека знаат се, па дури и те омаловажуваат и креваат галама дека се во право а всушност три чисти немаат али тоа е тоа. Имам да пишувам со денови, со часови но залудно

Значи кајги, два дена од 10 до 10, седам, продавам, и се то само за 2 броша да ми купа. Луѓево, лелеле преубај се, многу убај сликиве, интересно..а никој не купува. Тое. Не се цени рачна изработка денеска. Да можи кинеско од 10 денари еден ден шо чини, е то ќе го купат, а ова не. ццц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom