Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Најжално е да не излезеш вечерта кога се враќа саатот назад.
Нервирај се дома од глупачи што постираат селфи со рандом мисла на англиски која променува живот. Не ми е јасно, демек додека го прави селфито мислата и тече низ шупливата глава или?

Konzistentno i vo 2016, najuspesna zemja vo evropa (samo od pozadi)

fbPFpkW.jpg

ми се зборува со некој за рандом и чудни работи.

Во парк седни на клупите до некој пензионер и ете ти можност за разговор за секакви работи. ;)

ДК, некако се подизгубивме. Ама оправдано, ако се знае какви само задолженија ни лупнаа.
И згора на сѐ го имам она чувство на Макси Лопез во случајот со Икарди. Но двојно засилено. :)
Шо би рекол еден пријател „сѐ е еби ветер“. :)
Има луѓе, уво не им чуе за ништо. Ни срам ни перде. И таквите секогаш се пораат и сѐ им оди од рака.
Едно другарче потполно одговара на описот. Не се замара за ништо. Има пари - има, нема пари - нема. Луѓе вака рекле, така рекле сѐ му е рамно и полно.
Додуша шетано дете. Се сеќавам додека шеткараше по Америките, во некој град во некој бар се испијанил, ама пијан дрво. Околу 4-5 наутро излегол на улица пред барот, лошо му било седнал на тротоар и заспал. Улицата мн. френкветна. Кога се разбудил некаде околу 9-10 наутро пред него околу 30-40 долари нашол. Изгледа луѓето мислеле дека е бездомник и му фрлале. Си ги собрал и назад в бар, бидејќи чивија со чивија се вади. :)

Драга Кајгана,
Многу ми е зезнато кога сакам да ти пишам нешто, но не ми текнува што:)

Еден и единствен, среќен роденден брату:D Марадона. Страст, визија, додавања, дриблинзи, контрола папапа све то во едно тупале од метро и шеесет. Ел Пибе Де Оро, мали патуљак:pos: други разред.
Ак не знаевте, на времето со Каниџа беја главни застапници и дистрибутери за Кирби смукалки:D
Многу моќна слика, одјава доста е.
tqar.jpg

Фала наставнику по француски :):):)шо ме тераше напамет да си ја учам тогаш во основно.Долго,долго време не сум ја слушнал песнава.Ја засакав многу.Интересна.Мемории од основно.:D:D
Прв пат ја слушнав баш денес прееска на еден инсерт за Авињон на Травел Чанел. Сур ле понт д Авињоон:LOL::):):):aplauz:Хаха чудно ми е некако:ROFLMAO:

Македонија и онака е 100 години назад па фалеше само уште 1 саат.

#Дедо Ное#Римски Војник#Паштета

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom