Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Fuoco nel fuoco, sono gli occhi tuoi dentro I mieiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :pipi: Каков артист, каков изведувач а кај нас ќе ти го донесат Енрике со секоја песна иста како претходната :(

Мразам луѓе што на секое играат некои психолошки игри со тебе, да не можеш раат муабет да направиш. Јас и викам после ќе идам дома да се договорам со гласовите што ги слушам дали ќе дојдам или не. И таа почнува.. А што пол се гласовите, колку се, колку често разговараат со тебе, се согласуваат ли со твоето мислење или ти противречат, ти сметаат ли во одлуките, те уназадуваат ли, те плашат?
Јас само сакав смешна да се направам и и кажувам жено нема гласови така лупнав да се насмееме.
Не, не сакаш ова да го закопаш некаде длабоко и ова е одбарана, мозокот твој се брани затоа ова го кажуваш, не треба да се плашиш да признаеш, сите имаме гласови, седни ќе разговараме..
Глупа жена, толку години ми живее во мозок и не може да сфати дека нема други гласови освен неа.
Се зезам, фризерка ми е, ама ептен е уфилмана дека е некој читач на мозоци. Нон стоп така ми прави, се фаќа за некои ситници за да ми филозофира после цел саат, ама ај ефтина е.

Holy shit...

Music composed By Patrick Andren & Johan Soderqvist
Vocalist: Shamiran Said (Kani)
Track: Dawn of a New Time

Original Music By Aleksandar Sarievski, Macedonian traditional folk song "Zajdi, Zajdi Jasno Sonce" (O Set, O Set, Clear Sun)

Не дефинитивно светот замина во погрешен правец. Кој к им е на помаливе со тоа влоговите? По ретардирана работа немам видено. Станува сабајле и одма почнува да се снима како јаде, мие заби, кења или што не ти знам прават дур се снимаат. Притоа додека се снимаат обавезно се лигават ( така збореа моите кога се пекмезев ), изгледа таков начин на комуницирање ги пали новиве генерации.
Ај овие што се снимаат се ненормални, ама овие што ги гледаат што се? Колку треба животот да ти е глуп за да ти го гледаш него што прави? Ја гледам братучетка ми денес се забулила во тоа телефонот. Ја прашувам што гледа, ми вика еве го гледам овој што прави, интересен ми е. Тој да ти се снимал како иде накај школо. Ми идеше во тој момент да ја истерам надвор и да прекинам контакт со нејзе.

Драга,
Не ми е јасно бе како успеваат на 10 факинг степени уште посабајлечки луѓево да смрдат на испотено :sick:
Три саата во затворен простор :place:

fb_img_1477659545344-jpg.158861

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom