Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга
Кеј
Кајги

Одамна го нема @Stefan-kobe да ти пише, баш се загрижив како напредува во тренажниот зумба процес, колку килограми намали, дали почна да покажува дефиниција кај мускулатурата?
Ме интересира дали сеуште се губи коа купува коцка кашкавал, дали му смета дождот и дали сеуште не му се јасни Лондончани како можат да живеат на таква клима?
Сакам да знам дали уште му сметаат прашањата `што праиш брат?` кога он се наоѓа на погреб и дали престанаа да му сметаат богатите копилиња од газди а.к.а сопственици на локална биртија кои и покрај милионите се жалат дека немаат пари.

Кајган4е
Кеј
Кајги
Драга

Ако го видиш кажи му да те посети.

Драга, премногу мачен ден.....Полагање прво во 10.00 без спиење станат од 3 саат поручек, па остај тоа со другар отидовме да смениме гуми на колата во МотоЦентар....Ќе биде за 2 саати.... И од 1:15 и еве сеа се прибирам дома...Коленава да можеа душа ќе испуштеа...И како јаготка на шлагот немам ништо јадено од 7 сабајле и браќава од Вили 40 минути ми ја носат нарачката а се на 5 минути одење...Professionalism

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Кајги...
Она кога си на 1км до дома и ти пуштат добра песна на радио и возиш 20 на саат за да си ја дослушаш а позади тебе пиздат :icon_mrgr:

Тука сум Кајгана, Кеј, Кајги, работев овој месец па затоа имав помалце време да пишувам овде. На некого може му фалеле моите зумби, килограми и што ти ја знам, ама затоа тука беше Џонтра да не просветли со тоа како да ги доведеме девојките до оргазам покажано на разни овошја.
Исто така не ни фалеа муабетите со неговиот бербер кој го прашувал каде работи, што работи и каде тренира фудбал. Позз и до бербер Брицо од Белимбегово кој е роден пред да настане огнот.

И така КЕЈ, тоа ти е животот.

Милa,

Си дoaѓaм дoмa синoјкa и си викaм "aј дa јa слушнaм хелoу oд aдел дa видaм шo тoлку сите јa збoрaт" и милa мнoгу мнoгу мнoгу гaднo се зaебaв...
Сеa цел ден ми се врти мелoдијaтa oд рефренoт, a требa дa учaм...
Абе кoј ѓaoл ме терaше дa бидaм тoлку љубoпитен...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Цреп црепoсaн си Хулaхoпкa.
Еве и зoштo.
Се вoзaм у бус нaкaј дoмa. чепкaм пo мoбилен.ми се исклучувa.идaм дoмa гo стaвaм нa пoлнaч. и сеa дa гo вклучaм пaк...Гo зaбoрaив пинoт :facepalm::tapp: oдaмнa ми се немa изгaсенo. не пaмтaм oд кoa.нoрмaлнo.лoгичнo. у бус немa пунaч.гo бaрaм дoгoвoрoт.oнoa кaртицaтa кaј шo требa демек дa стoи пинoт.немa не мoжaм дa гo нaјдaм
a и мoбиљoв нa брaт ми немa зaпиркa изглеa :mad: дремaм тукa кo кретен.
и шo сеa.мaкa ми е.се смеaм.a не требa.леее.
пoмoш нешo или слaбo a? дa си идaм у т-мoбaјл утре aкo рaбoтaт и дa си скaпувaм

Последно уредено:
Епа Драга, поминаа моите први 5 работни дена (ама работни, онака по струка) и време е за првични впечатоци. Значи, да ми речеа да одберам како сакам да го замислам работното место, колегите, газдите баш вака ќе побарав. Се е супер! Одлично бев примен, газдите се свесни дека ќе ми биде потребно време за прилагодување како и за работата во фирмата така и прилагодување на живот во новата средина. Од овде па натаму ме чека долг и трнлив пат, но стартов е добар и ветувачки.

ja dojgibov da gu pozdavam noite verbu drygaru dtio mbigu gi sajam toia ste hgazkestuit pjea so teipa zensjiki i kumo btratot od avtiiiopat u sestratta fruse si mensur hueajaaha i bnogu gi sakamu eve drygarute ne mnostat u tri fazzana benm ti kafabna ke puujkame bnemam peino godina fena od tabota so pehaja i grose i kimo

браќа <3

Can kick in check in brateuuuh tolju story dakazam poeke GI sakam ref Jon pejaa feosee i vivo komitaa i Maca crazy in lofeee GI postiam kajgana feka. I lrandra story e e of nrmacja gesnija aeeeee

giphy.gif

giphy.gif

И треба младите да користат кондоми. Зборувам од искуство. Јас не користев и после девет месеци... станав вујко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom