Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ме гледа со Вардар блуза и ми вика "дечко, со блузата во Скопје да шеташ", се свртев, се насмевнав, а истиот тој носи скоро цело време дрес од Хајдук, да носеше ќе му речев "дечко, со тој дрес во Сплит да се шеташ". Не е прв пат некој да ми префрли за тоа што носам капа, блуза, дрес на Вардар, ми пишуваа на фб да сум бришел слики, да не сум се шетал повеќе со шал на Вардар низ Велес... А истите тие навиваат за Ѕвезда, Партизан. Окпозз.

Аууу кајги , една од Анима мунди цуцла БРАТЕЕЕ. :drk::drk::pipi::pipi:

Вегетеријанството и не е лоша опција , додека не се омрси мачорот де. :pos:

Драга Кајгана,

Подобра беше порано. Сега, не се знае кој јаде кој пие низ тебе...

Еве ти еден музички поздрав, дур сум овде. :) Да те опушти, пошто разни луѓе ти се зачленуваат, ти пишуваат, теми ти отвараат...

Во присуство на сегашни и некогашни ученици,професори,директори,декани и многу познати личности гордоста на метрополата Гимназијата Јосип Броз Тито го прослави своето седум децениско постоење во новиот објект на Македонскиот Народен Театар.

Во училишните клупи на оваа гимназија својот средношколски живот го поминале бројни ученици кои денес важат за еминентни имиња во нашата земја,како Весна Петрушевска, Аспазија Софијанова ,Славица Арсова, Ребека итн.

:oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee:

Славица Арсова меѓу најеминентните имиња кои завршиле во ЈБТ :oleee::oleee::oleee: А не се спомнати Дејан Дуковски, Игор Џамбазов, па и Деки Манасков да го спомнеле, настрана што не го можам.

Рандом дневник да фатевте од пред војните, да го отворевте и пак рандом да биравте ќе најдевте поеминентно име од оваа.

До кое дно дојде гимназијава, немам зборови.

Драга,

поголема неусогласеност од нашите институции мислам дека нема никаде, за една иста работа 20 различни толкувања и ебавање од врата на врата колку ти душа сака, вработени по 10 души за една иста работа и сите кој од кој поголем стручњак.
Денес сум до толку преморен, што ни вечерата немам сила да ја доџвакам :sleep:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Не е 6 месеци цврст карактер, туку е 6 месеци преку куро ми дојде и ми здосади! Од останатите афоризми и анегдоти е то шо ми е здосадено од моето анализирање и проценвање на карактери, ама секогаш ми испаѓаат точни. Досадно и мрзливо ми е периодов, нејќам да навлезам во зимски сон, поточно во 3 месечна изолација. Иако психички сум далеку од то, физички ме повлекува темната страна на мојот мозок. Мозок-психа-физика. Утре полагам, се надевам нема да ме мрзи да пишам. Ќе спијам по тренерки денес, ме мрзи пижами да си облечам. Ладно е надвор, убо е, ладнокрвен сум и јас, убо е.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Хелоу. Итс ми.
Не ми е проблем да станам уште во 7 сабајле ако денот е вака сончев и прекрасен. Згора на се цел ден слободен. Ноември е, а мириса на пролет. Мириса на љубов. Прекраснотии.
I feel like doing crazy things today.

Хелоу фром д аутсајд. Ет лист ај кен сеј дет ајв трајд.

Кисес,
С.

Stanues u petak u 6 sabajle da fatis avtobus i ides na fakultet za edno predavanje bez parno i se smrznes kako kuce.
Labavo se vrakjas ss avtobus i te fakja dremka. Zaspivas i snues deka si doma pod kebe i gledas TV i zaspivas i snues deka se vozis u avtobus i se vrakjas od fakultet.
Budis se u avtobus ss poluzinati usta vekj pred stanicu da se spustis.
Studentception.
Never again.
Please.

OmarSpears , друже :D (те читав што си пишал во темава па ми текна на ……)

12094990_973230992740006_8149052835518674214_o.jpg

Или ко што вика Ина

11225471_969625476433891_8499056445699216728_o.jpg

Кајги, се е под контрола кај мене , да не ме мислиш многу друже (y) Вечер сум на работа па да средам по дома некои работи и јас да се средам.

Поздравче :motorce:

,,Ко што вика Ина". Добро, сериозно цитирате искомплексирани, лабилни, неважни ликови од интернет?

Кога сме кај неа, денес целосно ја разоткрија на Твитер. Не дека сум изненаден, но Ина да ти била вмровски кодош и во блиски односи со Вилипче Петровски.

Последно уредено:
Не сум изненаден, прашање е колку такви има и на форумов, со оглед дека Филипче (кој си ги избриша се што кажа и напиша на интернет од пред 2-3 години) е главнокомадувајќи за сите веб-операции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom