Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Стануваш сабајле, миеш лице, уклучуеш лаптопот и аплицираш за курс кај Мирко, шо не е јасно?

Драга...

... на секоја статија, слика или било каква информација за тоа колку славни личности се откажале од средно школо, умира по едно славејче.

Девет од десет ситничари се луѓе кои не сакаат да ги согледаат реалните проблеми кои ги опкружуваат нив како единка.

Кеј,

Денес бев во поштата тука на факултет да уплатам нешто и таа ако ти се верува си правеше муабет со другарка и пред мене за тоа колку пари ја коштал гробот на мајка и ќерамидите на кровот што ги става.Ја слушав десет минути и ја гледав у фаца дур збореше и не ја болеше пична жила што некој тука ја чека зошто се брза да заврши работа.Сакав да и товарам една преку тоа прозорчето од што бев напнат.Затоа кур што ќе биде држава од нас ти ебам народот гнасен посран мочан мрзлив што живее на муабетот ех на времето јас кога....

Од другата страна на јастукот, време е за ново поглавје во животот.Се надевам дека научив нешто од последното и дека наредново ќе биде далеку подобро од претходното.А до тогаш,keep your head up.

Последно уредено:
Драа

Замисли да те викаше сс г, Драга : D
Букфа Г е срање, гомненици, а кажуваја сам ти дека најсмешна букфа уопште ми е мала б кирилицу

Еду макароне морски плодови, уживам кд сам сам, или литературно кога сум сам
Значи обожаам да га слушам Џимита, значи Хендрикса, значи највише, не верују некој у сфет повише да гу знае дискографију и сфаку траку од њега, да га знае сфак риф и прелаз : D Сфаку бас линију : P
Eј да, три пута га употреби збор значи, значи мноо мрзу кд некој нон стоп вика значи, значи преко кур цело време да ми викаш значи : D
Бело македонско стоби feat. макаронке фрути ди маре, овија днови сам на морско, што вика онј најлудак од капетнаес, ке ги осољам јајцата, или па Тошо е најлудак? А Цацко е најпјур актер,нели?

Последно уредено:
Кајги,
Се ќе разберам, ај па и зборење на мобилен док возиш...
Ама да стоиш 15 секунди на зелено и да ти е побитен фејс муабетот отколку тоа што факинг 15 секунди колона коли зад тебе чекаат да тргнеш, е тоа НЕМОЖАМ ДА ГО РАЗБЕРАМ!
А кога и посочив на дотичната за грешката, добив одговор "A шо да праам? Ај еве ти кажи ми шо да праам? И она циничното смајли :) "
Фрли си ја возачката у канализација!!! Ебате!!!
Штета па немав GoPro или нешто слично, да го доловам моментот, на кој ни јас неможев на своите очи да си поверувам што видов...

Последно уредено:
Dozivotno pamtim, tvoje ruke,
dajem sve sto imam da ti osmeh tnnn

Lelee mn mi e ubava pesnava <3
Kolku sakaate neka mrcat. Haters gonna hate.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Онака пред спиење
summer-beach-background-tumblr-summer-2042498400.jpg

forest-nature-wallpaper-download-photos-hd-summer-nature-scenes-wallpaper-free-tumblr-backgrounds-for-iphone-download-wallpapers-2012-android-1920x1080-ipad.jpg

Lumahai-Beach.jpg

Море мрш у курац!
Пак ме фати 2 саат а треба да се туширам па да спијам пошо сум ебана прва смена а си глеам слики по нетоф и ич кур не ми чуе.Треба да ме лупне некоја палка у глава најверојатно за да се опраам пошо друго не глеам а сабајле едвај очи ќе отворам и на работа ќе треба да пијам триста кафиња за колку толку да можам да работам а ниедно нема да делува и само ќе се трујам.

Не бе палица некоја е лекот само.

и од рап ми е преку кур бе ко будала слушам два дена како некои дечки со гудала виолончела гитари тапани и што ти кур не праат некои преработки на јакиве песни али и тоа ми здосади
Тие од 2CELLOS најјарни ми се видоа али се тресеа над тоа инструментот ко да нема утре ебаго

Али многу фина атмосфера праеле бе а глеам у Охрид ќе иделе летово па ако се најдам таму можда ќе појдам али не верувам.
Ајт

Последно уредено:
Имам малу постара сестра од мене и гледала некои вежби на јутуб за Орбитрејков, пошто го купи и само таа си вежба на истиот. И вика имаше еден црнец шо праеше вежби на справава и го гледав за поефективно вежбање, најпрвин некое силно темпо шо трај 2 минути со толку брзина, после 3 минути уште побрзо, и така натака да ја повторуваш серијата. Се разочарав од ко го видов-ми вели.

Де бре и велам, така ако сум се разочарувал од црнци, досега не требаше женска да си фатам............

Тоа се тие кратки муабети кога се пие кафето на балкон.

Драга, форумов може има паднато малце на квалитет последнава година-две, ама порталот не ти е ни за спомнување.
Уреднициве твои, кои што толку многу ги ругаа Точка и останатите сајтови како нив се станати 3 пати полоши од Точка. Немам видено добра статија од порталот Кајгана многу одамна. Сите се sex related, само за кликови и гледаност. И да не е поврзано со секс, насловот е секако misleading само за читаност.

морат некаде да се пожалам

Значи ова бебево абер немат за спиење, само да се плачело, па и ние сме греота, на работа треба да се оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom