Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга...

... ми се мути у глава и поматен ми е видот, ама уште се држам! Ќе издржам до 16ти август!

Ова сликиве рандом се или..?

2b4a461cf84880e224b7bc19bb010f59.jpg

6e5a589cf30c8240faab89e53cd974b8.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Ах бе кајги бее , дрва ни крадат скоро цела недела никако да забележиме не ми се верува..татко ми сеа го фаќа клошарот и не да слевне доле да го убие му ебам се живо овој му рекол да бега да си оди да не праве скандали...ах бе татенце бе абе слевни убиј го од ќотек друг пат нема да му текне да помине покрај улица и има сите дрва да ги врне , наивен ептен наивен си ми татичко за секоја работа не само за ова..:(

Значи утре ме чека работа , ке си ги фатам ке си ги исцепам колку останале толку да си ги наредам , сеа оди спиј да те видам како јас не го видов главата на трупчето ке му ја шитнев :boksix:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Драга Кајгана,

Постојат многу големи морони. Морони што убиваат млади луѓе. Морони што освен со возењето брзо, не знаат како поинаку да покажат дека постојат, дека ги има на овој свет. Морони кои би ги цепкал на делчиња и би ги запалил со бензин на сред плоштад, а потоа би ги собрал остатоците и би ги запалил уште еднаш. Тие морони не заслужуваат да живеат. До кога ќе гинат млади луѓе?

Шуба музика си имаме ние, народна, со јаки батиња, ама нашиве млади дегенчиња ја класифицираат истата како селска. Ебаве трупците, на некои си Амадеус, Вивалдеус, Алегро Малегро бенд дркаат, ова не им чини. Чику иш бркајте се.

Кирил царе, те постирам, за оние кои не те знаат, а за оние кои те знаат да се потсетат колку јако пееше.

Она кога во дневната задремуваш на сред филм (и тоа Кум), ама во детската ти е пожешко од пеколот и поголеми се шансите да се угушиш отколку да заспиеш како човек.

Од 2 ипол легнав Драга ми се еба мамето од вртење, ќе си го пуштам филмот сеа од каде што го прекинав, ако задремам спијам на каучов ме боли кур.

DK,

Kazi mu da ne zamara po mnogu. Dosaden e. Podosaden od dedo mi. :tapp:

троубек венздеј

ми фали периодот кога имаше Менталист на МРТВ1 ама пред тоа мораше да изгледаш Бекстејџ и нивните во најмала рака духовно богати стории. Освен таа сторија според која беше многу битно да дознаеме дека Влатко од Силви Бенд секогаш спиел на левата страна а Силви од десната на креветот, во топ 3 ми е и успешни жени во Македонија. Колинда стана претседател на Хрватска иако на 18 години избегала од дома да учи во странство, да се образова и снаоѓа сама и на фуфиве им текнало ќе направиме сторија за најуспешните жени во Македонија. Да е трагична ситуацијата, „успешните жени“ според неписмениве беа една фуфа директорка во АМСМ по чиј говор и лексика тешко да беше на повисоко интелектуално ниво од овие од Бекстејџ и многу веројатно е сите да знаеме како стигнала до таа позиција.
Мислам дајте бе :tapp: од толку директорки на банки, приватни бизниси, увоз извоз, професорки на факултет, бла бла ќе споредуваат претседател на држава со одредена што дошла на таа позиција поради вујко владика или лепење ствари. That's why we can't have nice things како што би рекол Мацко.

И уште нешто што сакав да споделам :pos: Другарка на братучед ми била во некој од маркетиве што треба да ставиш паричка за да ја одглавиш количката, ќе си завршиш работа, потоа ја враќаш во редот и ти ја враќа паричката што ја оставил некој пред тебе. Си зела таа количка и некои две фуфи и дошле, ја прашале, „извини девојко како да земеме количка?“ Им објаснила како што напишав погоре и одговорот на двеве бил „Аааа, многу сложено тоа“ и продужиле без количка да шетаат. Најискрено алал да им е на вакви луѓе, ќе си живеат до 100 години и назад, без трошка иронија или сарказам го кажувам ова.

Мрсна коса, несредена брада и нечисти заби признавам, само ако ги киднапираат и однесат во некоја пустина. Косата џабе ја врзуваат во репче или носат капа, кога од авион се познава.
Имаат време да дремат на социјалните мрежи, а немаат за да си ја измијат.

Па и како може на фризер или кај дечко/девојка да одат со мрсна коса? :sick: А уште полошо од ова е пар со мрсни коси. Сродни души. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom