Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
>завршува со 10,00 просек
>кажува дека државата треба да се грижи младите да не одат во странство
>го прашуваат дали ќе оди во странство или ќе продолжи овде
>ќе оди во странство затоа што сакал да прошета додека бил млад

Не знам кој е тој Тропико бенд ама мора да одам оти само тој маж ќе бил таму, и шо да се прави се за фамилијата :icon_lol:.

Еве го:

Драга,

Не ги разбирам овие девојките што се сликаат со напрчени усти на фб што сакаат да кажат?
Знаат добро да .... :pusigo::toe::unsure:

Ја сам пеглаја пеглаја пеглаја, миљон мајце сам изпеглаја у живот.Али прееска сам прф пут пеглаја кошуљу. Тој да ти биде бре ептен мука.Миљон капке зној на чело ми се исподешасва.Пола саат ебавај по рукаф, вамо тамо, напред назад, не се пегла бре
Ск знам како ги е на жене кд пеглаф, коју муку гу видиф еј
Поздраф до сфи домаќинке што пелгаф кошуље на сфои мужеви за на работу, за у шфаљерај : D
Мислу дека треба још едн осми март да ги се посфети, еве например девети април.
Живео феминизам,живео шовинизам, живела полова рамноправност, ебите се сфи предрасуди : D

Пиво пред спање, сегз : D
Драа

Кеј

Одам една недела на море, да се одморам убаво и да си ги наполнам батериите за претстојниот период. Ќе ми треба доста енергија, ми следи пеколна августовска сесија. :D

Иначе сеа бев на фамилијарен ручек, али она апла фамилијарен, 50 души собрани, а ја нормално пола не ги знаев. :D Нема везе, битно се видов со многу роднини кои ги немам видено 100 години. Колку ми беа само изменети...

Тоа е тоа Кеј, да не должам многу, остани ми со здравје па се гледаме за недела дена. Хагс анд Кисес. :love:

Трајче и Кајмакот <3
11138616_974095615976590_3687710187244651999_n.png

Шала на страна, иако не следев многу ама ова Пинкове звездице беше одлично натпреварување. Одлично пееа децата во сите последни емисии, правеа шоуа кои трае по 4-5 часови. Мајка ми и татко ми се утепаа од плачење на пола од песните :icon_mrgr:
Искинаа децата :aplauz::aplauz::aplauz:

Трајче финишира како втор, сосема заслужено си победи дебелката, каков глас вади :aplauz:
Браво за сите :icon_mrgr:

ДиКеј, одамна не сум ти пишал/

Едниот близок братучед ми почина ненадејно... абе торко еден :place: :( Другиов летово свадба ќе прави, дете чека... сите ние тројца иста генерација, +- 1 година... а јас ? јассс... шта речи бајо, коју поруку послати... :toe: ќе се доискажам другпат..

Среќен сум, ми пиша во пп.

:icon_mrgr:

Àмор, порано муабетот беше ак испиет некој 3 пијачки ги бројт 5 или 7.Лошо е да почниш да викаш ‘Не испив многу‘.Иначе имат потреба земјава од Агенција за справување со комарци.
Да се креваше толку џева за други побитни работи ко за патекава од 210 метри, кај ќе беше крајот.Да е некој од страна ќе си мислит до Пештани е напраена.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom