Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Олабавен сум деноиве до максимум а напнат беф периодов ко Јанкуловска на комуњари у разговорите.

Се ближи одмор а сфе што сакаш да си дозволиш немоеш пошо фиром ебаго.

11011223_1150912378269259_816294902159054958_n.png

А вии какво е преубаво!

Него сфе поеќе и поеќе иде накај тоа да се бега од државава.

16984_10152931808996752_5554818762020115357_n.png

сдосадени сте ми:(

Пу да ти ебам тоа фиромјанските сајтови само за кликови и прегледи да ви ебам све најмило.
Од памет ме извадија овие екипа.мк крфта да им ебам, пуштаат статија Почина Диего Марадона, ми се стресе снага, срце ми застана, отварам глеам татко му на Ел Пибе, сениорот починал.

Три пати се стресувам денеска, нервен слом ќе доживеам бем ти стомајки. Прво, на работа дремам пијам кафе, чепкам низ фб, глеам мајка ми почнала да споделува мудрости од Семе Синапово, лајкнува слики на Света Петка, лајкнува слики од типот `само вистински христијанин ќе го лајкне ова` и сл.
Второ, отварам форум глеам у фан клуб Ливерпул фешти се дешаваат, луѓе блиски до клубот известуваат дека е готов трансферот на Ковачиќ од Интер.
Сега и ова, јеби га, мора да мавнам едно камен ладно ѕидарски, 3 дена се ладат у фрижидер.

Уф уф драга, убавини. Скара, пивце, базен со омилено друштво споено во едно се вика перфекција. Че се памти денов.

Ај па и оваа шумечава наместила тема Владо Јаневски во KSC, па сеа преслушувам хитови што сум ги слушал како дете. Ме тепаат носталгии. 99та година, по пижами, седам на тросед, мајка ми ми намачкала лепче со еурокрем, ја си глеам цртани и слушалките на уши, касетофонот нон стоп со на Владо касетата во него .... :place:

Драга Кајгана,

и @Донев еден ден ќе посака да се стегне ама ќе му опнеме маржа 200% како продавница во Охрид па ќе се насмее убаво.

Кур ми пукна Касаро со базенот озбилно, дури коа идам да се туширам очекувам да ми искочи од туш кабина и да рече ајде брате уште 30 круга, без цигари, дај една кригла млеко да мавнам. :busi:

Шест месеца се немав избричено, неќна ми текна...
Два дена неможам главата на перница да ја ставам, златна машинка, никад више. :neetaka:

Кајге, маа...
Пред некое време аплицирав за стипендија, али пошто не сум ич забораена, забораив да си проверам меил дека ми вратиле да идам таму и фактички ми пропаднала.
И ај, океј, нема врска. И сеа дознавам дека смерот на тој факултетот што сакав да идам - е у мирување...
Па ти се плукнам у баксузот... сеа не знам кај да идам.
Битно аплицирав и за работа за у кујна ја... глеј сеа и тоа да забораам. :sakasuste:
Денов ми е упм. Ај чао.

Кеј,

Мислам дека се наоѓам на некое исламско место пошто еве веќе 3:15 јас слушам 4 различни џамии озбилно толку се ( сарај, кондово, водно, глумово) кои пеат ко мислиш на фестивал да се ама три сабајле е. Тоа тие кога живееш во Ѓорче 2 и вака секое сабајле во три ти го масираат мозокот. :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom