Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Лестер стана шампион човече, тоа ти е исто како Славија или Беса од Слупчане станат шампиони на Македонија. Или Мергимтари од Стримница :icon_mrgr:
Со факинг Раниери како тренер и со капитен кој игра за Јамајка :LOL:
Лестер стана шампион, а јас сеуште...
Можам 300 работи да набројам како одговор :boksix:
И никад не ми било јасно зошто кога Енглезиве ќе дадат гол, не викаат ГООООООООООООЛ туку ЈЕААААААААААА :pos::pos::pos:

Знаеш шо значи да си глуп? Сите женски да ти ѕвонат кога се пијани, а да не чепниш ништо. Ебати животот...

Chd9l4NW0AUEQd3.jpg:large

...........

Да ли си ми веровала жено једина?

Поздрав до сите што решија да крадат од народот на празнициве, а посебно до Охриѓани. Идиоти, се надевам дека париве низ гз има да им искочат.
Ден на независност Америка - цените намалени од 20% до 80%
Празници Македонија - цените зголемени 20 %

Цепажа е е ова со Драган Вучич што е на на Канал 5.Денеска играат татко и син и поимот е хокеј на трева.Синов му објаснува, му вика се игра на мраз али не е на мраз вика уметничко лизгање:D.Ок погоди дека е хокеј, пак го асоцира стадион,спој ги му вика хокеј, и што има стадионот?трева.Епа спој ги бе, фудбал:lolzz::lolzz:, доста е за денеска:pos:

А пред тоа бе, имаше еден за погодување Андријана Јаневска и ај стигнаа до Андријана некако ама презимето остана фрка. И Драган му вика Јане, на Јане ќерка му, доврши го и овој вика: ееее на Јане ќерка му ама ај нека ми текне како се презиваше. :vozbud::vozbud::busi::facepalm::boksix:

:oeoeoe:

Мислам дека ќе биде потешко луѓево да научат дека името на новиот шампион во ПЛ се изговара Лестер место Леичестер, отколку што беше самиот подвиг на Лестер да ја освојат титулата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom