dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
 - 25 декември 2010

- Мислења
 - 43.427

- Поени од реакции
 - 85.400

Некоја страна на фејсбук:
ДЕНЕСКА ДОДЕЛУВАМЕ ПРАЗ! СЕ ШТО ТРЕБА Е ДА ГО ЛАЈКНЕТЕ СТАТУСОВ, ШЕРНЕТЕ ГО ИСТИОТ И ЖРТВУВАЈТЕ 5 ДЕВИЦИ. ПОСЛЕ ТОА ДАДЕТЕ ТОЧЕН ОДГОВОР НА ПРАШАЊЕТО: КОЛКУ Е 2+2!
Коментар 1: 4
Коментар 2: (копирал од коментар 1)
Коментар 3: (копирал од коментар 2)
Коментар 4: ОДГОВОРОТ Е ЧЕТИРИ (СО БРОЈКИ 4) МНОГУ САКАМ ПРАЗ БАШ ДЕНЕСКА ДОМА НЕМАМЕ ПРАЗ ПА АКО ДОБИЈАМ ПРАЗ ЌЕ МОЖАМ ДА ЈА ИЗНЕНАДАМ ЖЕНА МИ ЗА ВАЛЕНТАЈН, А ИМАМЕ И ДЕТЕ 3 ГОДИШНО ЕДНО, ИМАМЕ И КУЧЕ ШТО ИМА 13 ПАЛАЧНО ЦРЕВО ТАКА ДА ЕТЕ ВО ЛОША СОСТОЈБА СМЕ, А И ОТСЕКОГАШ ВЕ СЛЕДИМЕ И ВЕ САКАМЕ И ГИ КОРИСТИМЕ ВАШИТЕ ПРОИЗОВОДИ ТАКА ДА ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕМЕ ФАЛАМНОГУ

ДЕНЕСКА ДОДЕЛУВАМЕ ПРАЗ! СЕ ШТО ТРЕБА Е ДА ГО ЛАЈКНЕТЕ СТАТУСОВ, ШЕРНЕТЕ ГО ИСТИОТ И ЖРТВУВАЈТЕ 5 ДЕВИЦИ. ПОСЛЕ ТОА ДАДЕТЕ ТОЧЕН ОДГОВОР НА ПРАШАЊЕТО: КОЛКУ Е 2+2!
Коментар 1: 4
Коментар 2: (копирал од коментар 1)
Коментар 3: (копирал од коментар 2)
Коментар 4: ОДГОВОРОТ Е ЧЕТИРИ (СО БРОЈКИ 4) МНОГУ САКАМ ПРАЗ БАШ ДЕНЕСКА ДОМА НЕМАМЕ ПРАЗ ПА АКО ДОБИЈАМ ПРАЗ ЌЕ МОЖАМ ДА ЈА ИЗНЕНАДАМ ЖЕНА МИ ЗА ВАЛЕНТАЈН, А ИМАМЕ И ДЕТЕ 3 ГОДИШНО ЕДНО, ИМАМЕ И КУЧЕ ШТО ИМА 13 ПАЛАЧНО ЦРЕВО ТАКА ДА ЕТЕ ВО ЛОША СОСТОЈБА СМЕ, А И ОТСЕКОГАШ ВЕ СЛЕДИМЕ И ВЕ САКАМЕ И ГИ КОРИСТИМЕ ВАШИТЕ ПРОИЗОВОДИ ТАКА ДА ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕМЕ ФАЛАМНОГУ
Коментар 5: Копирал од коментар 3

Пред неколку години се откажав од тоа и ретко одам таму, ама ај денеска еден заеднички тикет и добра одлука испадна. Пенали за Евертон во 88 и 94 минута и гол на Фиорентина во 93, лудило. Овој викенд сам останувам во Скопје, па изгледа главен ќе бидам, неочекуваните пари се најдобри.