Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Д.К

Не се сеќавам последен пат кога имам заспиено без деметрин.Е вчера ми се деси чудо,се смеевме до бесвест ,се изморив и заспав како бебенце до него :giggle: Филин' фри аген !

Она кога времево е супер,сѐ наоколу е супер,со сите си супер иии ти си супер.
Интересно не велам не.
:свиркам:

Kako se zalim. Ne samo sebe,nego i cela drzava. Kako se rodiv tuka... Za se da patis za se.

Хероите на моето време. А какви херои имаат сегашниве деца, не сакам ни да помислам.
403526_358080434262554_1925447654_n.jpg

Последно уредено:
Кајгич, ја на пример, во слободно време си играм скриен предмет - сама со себе.
Остај тоа што секое сабајле мобилниот не знам од кај ми титка, него веќе половина час барам едни тренерки и маичка, ко во црна земја да пропаднале.
Барем да имаше некое далинско што титка на топло/ладно, а не овака бесцелно да лутам и барам.
До душа јас и да имам далинско за далинското - и тоа ќе го изгубам. :vrtioci:
Али шо ќе праиш, тоВа е. :D
Не бе, не можам да си отидам, без да ти кажам чао. o_O
Ај, чао. :D

Tao Night Club или како и да се вика на железничка тоа дупката, ми го потекоа со песниве за вени сечење цела вечер, од 8 се почнати со рандом српско.....ово мало срече нече, некој на ова вени може да си пресече.

Добро бе, во кој замислен свет живеат машките шо си мислат дека е прејако да помини со колата со 80 на сат покрај тебе во некое уличе мало никакво? :zver:Демек ние чупињата на газ паѓаме ко ќе сфатиме дека мангупот не не’ собра на хауба за малку? Или јас сум грешка, па другите женски сакат вакви работи? :tapp:

Поетот од Вевчани со патолошка шизофренија вчера се нажалил и плачел дома (жими Стојна моја плачел ама ајде) зошто немал да му даде 23 денари на скитник за леб ама затоа летоска се спрдаше со убиството на Ангел и гајле немаше. Како може вакви ликови да ги лајкате/да имаат 30,000 фолоуерс на ФБ појма немам. Поарно Тентов ќе го аднам на ФБ барем приказни ќе читам, иако може измислени, барем немаат ништо злобно во нив.

Кеј,

Ја немам напуштено реалноста долго време, утре ќе се преобрнам осеќам.Само да ги преслушаме пациентине и после лесно е.Се враќам прееска дома татко ми мава зума, не го допирам.Среќа не го држат живците ко порано па стана после 2 саати.Излегов сабајле у 12 и цел ден шетав наваму натаму.Пиев кафе кога станав, пиев пиво , па кафе , па виски па изедов кило риба кај баба ми и дедо ми, па глеав вардар и на крај Федерер го исплеска Раонич по брза постапка.Класа си е класа бе драга.Ќе дочекам ли МЗТ да игра евролига...Едно време даваа предлози у фан клуб за серии , сеа ништо еј.Звучам ко шумеча, заебано.Ciao bella

Пази се Европо, Вардар надоаѓа. :icon_lol:
Сега на раат ќе можам да одспијам некој саат бар. Утре пак ме чека напорен ден, од работа на утакмица, од утакмица пак на работа.... Уствари кое утре, ене го 6 саат каде е.
Тежок е овој живот Комитски:icon_mrgr:

Драга,

"She has a million dollar smile" , очи не можам да тргнам од нејзе !:sramezliv:

Последно уредено:
Има нешто што никаков живот во странство и лесно заработените пари не можат да ми го донесат :цицки:

И Висла почувствува како е да се игра во Комитското дувло :icon_mrgr:
Втора година по ред ќе го напаѓаме фајнл форот :icon_mrgr:

Утре, СИТЕ НА СТАДИОН!!!!!!!:aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom