Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кеј,

Земав да јадам тост и мо ставиле кечап, мајонез и сенф како Последен пат да јадам во животот па ми ставиле толку многу што тече од сите страни, бар да ми дадеа еден топ салфетки. -_-

Ако не ти стаат = штедат!
Ако ти стаат многу = кој кур дај салфетки!
Ако ти стаат многу и ти даат салфетки = кој кур растителен кашкавал!
Ако ти стаат многу и ти даат салфетки и ти стаат убаф кашкавал = кој кур најефтина салама!

10 денари е палома ебаго.

Ајде, на што се сетив. Кога бев мочко у 5то одделение толку немав попаметна работа, па се јавував во спортската редакција на мтв неколкупати се дури не го добијам лично Љубомор Николовски коментаторот на НБА и да му кажам почесто да го пренесуваат мојот омилен тим. :tapp: Жив срам ме јаде, од кај ми текна. Море чекај, им се јавував и за резултати да ги прашувам понекогаш. Јеби га, 90ти. :D
Ај да си легнам:pos:

Драга...

... 4 и пол часот навечер, first world Рики проблеми. Сакам да си слушам нешто странско музиче на јутуб, а од страна у recommended само шабанарии ми искачаат :(

Draga K,

Te ljubam.

Masterot nemozat da go baniraat zatoa shto neznaat kako se banira.
Ako postoi somnez I najmal za toa, dokaz e negovoto prisustvo...sega I ovdeka.:icon_lol:

После 45 саати буден без да склопам секунда око, заспивам ноќеска у 4 ипол и се разбудив сеа у 6 ипол и еве више саат време неможам да заспиам... Е ај сеа?

Ми треба да дознаам што се одлучило на ННС (научно-наставен совет) и ако ти се верува од минатиот понеделник пробувам да дознаам и ништо...
Демек треба студентите да имаат свои претставници на ННС и му пишувам на еден ми вика „ја не бев имав работа, пиши му на овој“, пишувам на тој не ми враќа на фб, се враќам кај првиов му викам чаре и ми вика абе оваа нема фб, оваа исто нема фб, пиши му на овој, пишувам таму и добивам повратен одговор „ја не бев појма неам шо се десило, пиши мејл на некој професор“, пишувам мејл на професор и професоров логично на друго место ме упатува :pos:

Абе сва среќа што не морам по шалтери да идам иначе едно 3-4 пара патики ќе искинев :icon_mrgr:
Па мајку му ко да барам листа на агенти на МИ6...

Докториве ќе штрајкуваат зашто се осеќале незаштитени и не сакале да работат во такви услови. Слоганот на протестот најверојатно ќе им биде "Није Никола Тодоров крив, ми смо говна".

Како може да оправдува некој убиец ? Мајка му починала и земал да пука мислиш ГТА е ова.Точно е дека здраствово ни е отидено во неповрат, ама која е потребата да убиеш човек кој не се знае дали е виновен за смртта на твој близок.Дури и да е виновен си има органи што треба да ја превземат работата и да го осудат.Што е ова факинг wild west па ќе се рокаме со револвери ? Од кај знаеш колку животи пред тоа спасил тој доктор и колку има жртвувано во својот живот ? Има ли хирург кој ги спасил сите пациенти во текот на својата кариера? Јас сум тој тип на луѓе што во тој момент му иде да испотепа све и да испоубие али нема теорија да го направам тоа зошто ниту една твоја постапка нема да го врати загубеното и се што можеш да направиш е да нанесеш уште поголема болка.Змијата смрди од главата, а вие главата не ја сечете за 500-1000 денари и работно место со плата за 2/3 сметки дома.Никој не ви е крив што сте малоумни и несвесни за моќта што ја имате како особа во демократско општество.Ве жалам сите што сте вакви (не)луѓе

Се вратив од клиника пред едно 40 минути, можда саат.
Сеа читам на антивладини медиуми како докторите немале да работат додека Тодоров не дал оставка.
Благе везе немаше со реалната ситуација на клиника, ама кај нас новинарството не функционира на факти него на желби.

Кога си саааааааам
и тааажно е сеееееее'
на неееа тииии сети сееее
бубамарата ќе дојдееее
ќе ни ебе матер и сееее

Кога си сам и нема никој покрај тебе
Не се растажувај и земи си кебе
Укуцај кајгана форум и љубовни проблеми
Лапај ја бачко нема тука дилеми!

Нуториус Клипче Смалс

Kajgana Shop

Back