Каква киселина ми надојде во 5 и 20 сабајле, страшно нешто, уште ме пече устата Желудников на бувљи пазар да го однесам повеќе од 20 денари не му земам.
Драга, само што искочив од најубавата врска во мојот живот. Ајм брокен . Итно ми хакуна матата муабет, и некоја добра брејк ап терапистка.. If you know what i mean
Деновиве сум само на здрава исхрана . Чорби со брокули, моркови, пиперки, пашканат, магдоноси, супи... Салати со паклиџани, зелки, крставици, итн... редовно пијам и Цедевита, а замисли уште неам јадено хамбургер . Само еднаш годинава имам јадено, и тоа во февруари, мрснотиите и холестеролот ми паднаа да го ебам.
Едвај чекам да помине работниот ден за да си одам дома, во мое село , одмор каков што му треба на човек. А некој да ми кажеше дека бебето што плаче на 2 часа ноќе, за кое се жалев дека не ме остава да спијам, толку ќе ти недостига кога ќе не е со тебе немаше да верувам, ама ете и тоа го искусив, ми недостига и него едвај чекам да го видам да се журкаме од 02 до 04.
Гледам на ФБ една свекрва на новата снаа, секој ден и става слика на профилот. Денес и пишала "Како сте најмили мои? Време ви е за шетање"
А на сликата жена и куче. Глупа, син и го направи куче.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.