Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга

Ханибал е единствена серија која успеала да ме згади.
Ијам глеано и читано секакви гадости, документарци за секакви псиопати и сериски убијци, ама ова е врвот.... :cautious:
Ама продолжувам да глеам и си го сакам Ханибалчо. Многу ми е ѕверски дека цело време кажува некако и некому шо праи.. :giggle:

^^ Жифти сфе? : D

Па ја протиф Баерна сам плакаја од радос девеес девету, а протиф Барсу,Сколс кд ги плесна урлаја сам 10 минута како ненормалан. Тој е тај најубава споредна работа у живот, радос и уживање кој ни га пружа фузбал. И не само фузбал, сфак спорт е убаф на свој начин.

Него Драа

Нели најдосадни муабети су дека зимуска е мноо ладно, летоска е мноо вруќо, комарци су досадни...
Али најјако чустфо или прајслес момент ти е кд га убиеш онога комарца што знаеш дека те испоапаја 2 - 3 пут и сфе ти е испонадувано и црвено и се убиеш чешајки. Кд сам га замачкаја сс бокс у око.
Не е упрао Џизс Крајс што вика дека ако некој ти лупне шамар, да му га завртиш и друг образ. Е што треаше ја да му гу дам и друу руку да ми гу искасапи.
Е а има нови камуфлирани комарци, мали и мислиш дека су некои мушичке, а они апеф па се не шалиф, луиз суарез комарци:icon_mrgr:

Боа ноте, тазе бањат киду да пукну некој awp на сорс.

DK

izvesti go Mark deka nemam samo 10 prijatrli na fb i deka od vreme na vreme noze da mi go smeni homeot.

fala odnaprrd.
jas

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Од мрза може да не се избањаш и оставиш за утре, да заебеш за кафе другар шо не си го видел сто години, да го оставиш единствениот длабок тањир неизмиен и да јадеш компир манџа во плиток, ама штом видеш комарец како ти поминува пред очи, ти си 100% инстантно фокусиран, буден. Проучуваш во 2 секунди траекторија на движење, брзина, каде да замавнеш со раката? Каде да замавнеш вториот пат со пресметан ветар од првиот замав и промена на правец? Мора да дадеш се од себе, оти знаеш длабоко во себе, малиот напасник ќе ти дојде тивко во ноќта и штом фатиш длабок сон ќе те цицне на 2-3 места , и ти тек тогаш
ќе го чуеш како зуи орбитирајќи над твојата глава.

И таман да стиснам ентер во мракот познав бумбар, мал, брз, како ми шетка покрај тастатура. За еден лошо збориш, друг да те дрибла ти иде. Да, по краткотрајна хајд енд сик/кеч ми иф ју кен борба, го згмечав со ногарката од столот. Преживеав.;)
Ма ќе се пријавам Бранџелина да ме посвојат, ти еам африкава веќе.

Ти теквит бабине имаја еден израз...Си играш дрндупка!

DOGOVOR!!!

15 OKTOMVRI PREODNA VLADA. MVR I TRUD I SOCJALA ZA SDSM. GRUEVSKI DAVA OSTAVKA NA 15 JANUARI. NEZAVISEN JAVEN OBVINITEL OD 15 SEPTEMVRI

И после друг помодерен израз - машки полов орган се тресе во ладна вода.

Лека полека населбата почнува да ни станува позната во пошироки рамки, па може ќе падне и некој договор кој нашите деца ќе го учат по предметот историја во основно.
Кои потези на власта придонесоа да биде потпишан Пржинскиот договор?
На која дата е потпишан Пржинскиот договор?
Кои се последиците од потпишувањето на Пржинскиот договор?
Уште од сега ги гледам прашањата за идните основци и средношколци :icon_mrgr:
Прашање на екстерно по историја, колку денови траеа преговорите за Пржинскиот договор? :icon_mrgr:

Цел ден ни беше населбата под опсада, полиција на сите страни, алфи курци палци :D
Душа им искочи на кутрото обезбедување на политичариве. Новинариве десет смени сменија, овие морале од почеток до крај да седат. Татко ми се ги испрашал, што им давале за јадење, за пиење итн. :pos:

Преговорите изгледа не вродија со плод. Изјава даде само Хан, а колку што го слушав ќе продолжеле преговорите :icon_lol: Нагрнале 500 новинари над полтиичариве, а тие се накезиле во позадина дур Хан дава изјава. И само за секунда имаш затрчување на сите политичари, обезбедување, новинари кои постауваат по 928329002 прашања во секунда и за секунда улицата е празна. А уличките се широки по 3 метра, мака измачија да ги завртат тоа мецердесите, џиповите :icon_mrgr: Новинарите пцујат, ти ебам населбата, сонцево не утепа едно друго :icon_mrgr: Одма се фатија за мобилните, ова ќе објавиме, она ќе објавиме, ова ќе сечеме, ова не...
Момент на вечерта е шамарењето на Сарма врз Саше Политико. Какво минијатурно човече бил овој Политико, метар и желба за растење :pos::pos::pos:

Битното беше дека си дојдов со Комитска маица и цело време го гледав Артан Груби, се заврте типот дур си одеше, ми даде некоја цинична насмевка и истрча во колата :kuracc: Артан ти си пичка Шверцерска, Шверцерска, Шверцерскаааа :icon_mrgr:

Излегоа луѓе од куќиве, невиден доживљај :pos: Еден искача и од сите политичари отиде да се поздрави со ТАЧИ :Кезец:

Комедии ни е политичкава сцена :jajce:

Во живо од Пржино, Менче Атанасова Точи :kafence:

Од сабајле стегам лајкој кај пољакињава, на свадба добро не насамари со В. мислевме ништо не разбира. Вика шо ти е гајле ништо не разбира бугаркава :icon_lol:, на тоа додадов дека не е бугарка види колку е бела нема ништо татарско во нејзе русинка е :icon_lol:. Инаку свадбата беше интернационална сваќите беа од Русија, Бугарија, Азербејџан и оваа од Полска. Оваа од Полска излезе дека македонист е, знае повеќе македонски од нас а ние какви епитети и дадовме а таа само си се смешкаше :icon_lol:.

А мор,

многу ми се прави мерак разгалено детиште кога ќе се расплаче на цел глас поради тоа што така му се сакало играјќи си надвор, и онака 5 минути ќе се дере на цел глас и ќе види дека жива сила не го перцепира уствари и ќе си престане. Родителите дома му општат, другарчињата продолжуваат да си играат без мува да ги лази. Џабе се дереш бе сине, мајка ти и она е на "маки", не си само ти.

Можда со тоа паштетите убаво испагате на слики, ама само на слики. Кога ќе ве видам во живо ми се лоши.
Свадба, матура, апсловентска или што кур и да е ставете си некоја лесна шминка и уживавјте. 100% сум сигурен дека ќе бидете поубави и попривлечни така. Вака со тоа паштетата :sick:

П.С: @Kingsman you know nothing

Драга Кајгана,
Досадата е гадна работа. Полека, но гласно убива:)

Си најдов еж во дворов, неќит два сати да си ојт, ај шо не си ојт тук пола пакетче печурки ми изеде. А планирав омлет да јадам со печурки, ево два сати го ранам со печурките од на продавница и незнам шо име да му дам, а Кајги?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom