Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не се ни познававме добро друже, три пати имавме направено муабет а те осеќав толку близок. Барем мирен си сега најверојатно некаде, ние сеуште ќе мачиме душа овде.

Почивај во мир брат, те сакам. <3 :place:

Thank you all for the award, for the goal of the century .... I have also been a better player than Darko Pancev, despite the fact that we have one letter in our last name .... I, Goran Pandev, do not play for the national team only .... Thank you all, once again ... Thanks

1575907229993.png

Цуциња,срце, ве чекавме ептен ..... Како е Елиот?! Зошо не дојде Дарлин ?! Каде е ?!

image.jpg

Човек попрво ќе фати ебола,сида,рак на дебело црево,сифилис,Антракс,Хепатит Ц,Шап и лигавка него ли да се фати најосновен,најобичен,најпрост тикет на спортска.

Ми аплицирале за работа со националност Macedonian/Citizen of North Macedonia, абе дај пламнете во сон некако, не знам што да кажам веќе

Macedonian/Citizen of North Macedonia

Иначе имате екстензија за ова,блокатор .... Другарчињата од Бојкотирам ја креираа генијалнава екстензија .....

„Само Македонија“ - екстензија за Google Chrome

Последно уредено:
Најјак коментар што го прочитав од рандом жениште на Фејсбук: 'Народов за името што го сменија не протестираше а не па за воздухот ќе ти излезе'. И одма ти станува јасно зашто сме на ова ниво како држава...

K. Ајде нека ми е со среќа виза... Пред 15 год. мислев дека никогаш нема да ја напуштам РСМ по сите убедувања и работен сташ од некои 7 год и само со еден другар што останал од многуте што беа а сега се по белиот свет дојде и мојот ред..... Јбг тешко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom