Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мене цела година ми стигаат пораки од е-дневник за мојот син Петар. Редовен, без неоправдани, со добри оцени..
Само што јас немам син Петар.

saitama_ok.jpg

Познативе личности сите биле хумани и давале пари, арно ама никој аир не видол.

Новогодишна желба ми е и која ќе направам да се оствари е максимално да го применам тоа што го учам сега за да си го подбрам животот на мене и тие околу мене, ќе вложам во себеси доста во други...

Драга Кајгана,
Го знаеш она гадно чувство на неорганизираност, паника и безизлезност кога си го навил алармот да ти ѕвони во 8, а ти си станал во 12? И ај сега кажи ми како да се изорганизирам за да си ги завршам обврските:вонзем:

Сакам да го искорситам постов за да му честитам среќен роденден на @Донев и се надевам дека ќе стане (уште) попаметен сега кога е постар :pijani:

Otvorete ako sakate ne me prasuvajte mene, ne e ova Severna Korea :) a za sluckava no comment, zatoa trubam deka nekoi luge treba da se kastriraat pred da bidne belja. Hitleraski ama efektivno na dolg rok.

Ништо на свет не е по иритирачки од самобендисани принцези кој не газат по земја . Хк- пу бре , али и животот е курва , and oh gosh do I love me some bitch fight , ќе каже времето.. бацки <3 <3

За бебето требало топломер за мерење температура , за него хелекс. :facepalm:
Факт е дека треба да им го земат малиот , барем ќе биде згрижен за разлика од овие најверојатно наркомани шо го користат за свој бенефит. Веќе видено сценарио.

Бебето би требало да има 2-3 месеци, а изгледа како да е родено вчера. Приклучено на апарати во болница, она окезена над него се слика, шта речи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom