DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Ма нека си помислат бемкога си педериште!!!!

a be da e ebam tamu kaj sto ne gree sonce.....:pos: :pos: :pos: :pos:
Aj per ke ne brisat definitivno...ali nema veze....:)))

Како што кажа Водка, журката ”Ин Мемориам” ќе ја праиме на 3-ти март :)
Обавезно сите да дојдете, ако треба и бугарки ќе донесам :)

Ако го нема Глоријан,со настап во живо јас не доаѓам!

Пеер знаев дека се палиш на него, пишав дека ќе идат бугарки а ти за Глорчо си запнал :pos: :wink:

a be kuti...on se pali na se sto odi....neli BusHav...ajde priznaj si...:)))) se zaebavam be more....nemoj sea pa i ti da se nalutis

P.S. Bati od kaj go najde avatarot ZITI SE!!?!?!?!??!

The_Grim напиша:
a be kuti...on se pali na se sto odi....neli BusHav...ajde priznaj si...:)))) se zaebavam be more....nemoj sea pa i ti da se nalutis

P.S. Bati od kaj go najde avatarot ZITI SE!!?!?!?!??!

Па да,сега ми ги откри моите скришни намери до тебе да дојдам!!!!

The_Grim напиша:
per nemoj vaka javno na forum...svasta ke si pomislat lugevo...:)))

кашл кашл кашл.....

ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееенивеј

шо журка че прајте бе вија у петок? Пиењето гага е? Ако е гага веќе сум тамо :pos: Пер не знам...прочка е у недела плус карневали, колумни, ово оно...

Не се плаши Торчо дури во германијава знаата дека редовно отсуствиваш од журките во даунандер

Bacillus gagous напиша:
Не се плаши Торчо дури во германијава знаата дека редовно отсуствиваш од журките во даунандер

Ти најде да ми кажваш? :pos: АЈ не ми вадете муабети еден по еден бетер сте од петрчки ѓупки ебаве... :pos:

sch00lGirL напиша:
Ке дојдев,ама ми се случи нешто неочекувано (бев со еден тип):icon_lol:.Ке ми опростиш?Следниот пат обавезно доаѓам!

srcka .:wub: ..aj dojdi v sabota.............:je: :je: :je: :je:

A be vie ne znaete so se slucuvase sinoka kaj Lou.....filozofii, religii, diskusii, demagogii, raspravii.....ocite si gi izvadivme....so po 3-4 absinta ZAKON....ekstra bese!!!

The_Grim напиша:
A be vie ne znaete so se slucuvase sinoka kaj Lou.....filozofii, religii, diskusii, demagogii, raspravii.....ocite si gi izvadivme....so po 3-4 absinta ZAKON....ekstra bese!!!

море деѓенериран ќерепџиклук зошто не кажа бре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom