DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
VAZNO.......ZA SITE DEVOJKI/ZENI

VO PONEDELNIK 6.MART KE IMA KAJ MENE VO DOWNUNDER MASKI STRIPTIZ!!!
plesacot e poznatiot DEJAN DIMITRIJEVIC...aka plesacot na indira i na pinktv

ve molam za rezervacija deka kapacitetot e limitiran.....rezervacii mozat direktno vo DOWNUNDER ili preku telefon 075-424327

ps:karta cini 100 den.

Абе може има и машки што сакаат тоа да гледаат-зошто само за жени е понудата???!!!
(јас не сакам,да не ме сфатите погрешно)

mary_jane напиша:
доаѓам обавезно под услов да ми игра у скут:)

не се секирај.........имавме три девојки кај мене и бившата дискотека...кој паднале у несвест....хехехее

LouWeed напиша:
не се секирај.........имавме три девојки кај мене и бившата дискотека...кој паднале у несвест....хехехее
немај гајле,ќе се трудам да останам свесна:)
али да не го нападнам премногу ако е добар:):):)се доплаќа за екстра услуги?:)

Buahuhuhuaaa и јас ке дојдам, досеа не сум бил на стриптиз у живото па да биде ПРВО ПА МАШКО!!!

Абе вие гледајте сега во сабота да дојдете,па за тоа ќе се договориме!!!

Абе на машки стриптиз бе, бегај бе, ај да беше женски стриптиз ќе доев. Иако досега сум бил 2-3 пати на женски стриптиз. :)

И еве ја најновата реклама/банер за журката што ќе се случува идниот петок (3-ти март) во Downunder.

zurka.jpg

Исто така ќе стои и на нашите потписи...

Сите сте поканети на журкава... незаборавно ќе биде.... не се сомневајте дојдете. :) :)

Повеќе информации овде.

BusHav напиша:
Абе може има и машки што сакаат тоа да гледаат-зошто само за жени е понудата???!!!
(јас не сакам,да не ме сфатите погрешно)

:kez::kez::kez:.....ne be ne se sekiraj....svativme kako sto treba...khm khm....nema veza...te svativme....:icon_lol::icon_lol:

vodkamixx напиша:
Абе на машки стриптиз бе, бегај бе, ај да беше женски стриптиз ќе доев. Иако досега сум бил 2-3 пати на женски стриптиз. :)
абе дојди на машкиот стриптиз,зш коа ќе си ја заврши работата стриптизерот,ќе имаш еден куп напалени жени:je: моеш да бираш:)

LouWeed напиша:
VAZNO.......ZA SITE DEVOJKI/ZENI

VO PONEDELNIK 6.MART KE IMA KAJ MENE VO DOWNUNDER MASKI STRIPTIZ!!!
plesacot e poznatiot DEJAN DIMITRIJEVIC...aka plesacot na indira i na pinktv

ve molam za rezervacija deka kapacitetot e limitiran.....rezervacii mozat direktno vo DOWNUNDER ili preku telefon 075-424327

ps:karta cini 100 den.

JA ZGRESIV DATATA.....NA 6.MART PONEDELNIK E DEJAN KOD MENE:......I KE VE ZAPALI TOLKU....da valjda od ponudi ne mozam da krenam glava...........:sekss: :sekss: :sekss: :icon_lol: :icon_lol:

LouWeed напиша:
Луѓе, чујте и почујте.
Во аеродром (бившиот локал тонфуљ) во петок ќе има неофицијална кајгана собиранка, односно сите кајганџии се поканети на отварањето на мојот кафич
DOWNUNDER!!!

Дојдете, убава атмосвера, згодни келнерки и добра музика.......
zakon super neam zbor ama nemozam da dojam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom