DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Dimitarc напиша:
гарф, јас ќе идам во твоето име...кажи со која да се забаљам?
Дечко, ај ве молам марш :)

Дмитар сеуште немаш шљиф-миф за да го замениш Гарфилд... трењирај у меѓувреме, не е на одмет да се вежба, нали.

Гарфилд, ајт коа ке дојдеш ке се збереме пак у кафаната на Лу.

И на крај, ја ке се обидам да ја донесам девојка ми, малку е срамежлива, некако успеаф да ја запознаам со другарчињата со кои се дружам у реален живот, али да дојде кај мене дома или да се запознае со моите онлајн другарчиња некако тешко ми иде.

Шотболе, здени и една и така занесфестена, прво уи племна, после кај Лу у ќењеф, па на крај ќе мора да се олабави. :):):) Пијајте една на мој рачун. Ама сами да си платите, :):):)

дали некој знае каде е anonymous1? го немам видено одамна, ако е во ск викнете го и него, тој сигурно не одбива... mary_jane ти имаш контакт со него мислам...

bibuska напиша:
дали некој знае каде е anonymous1? го немам видено одамна, ако е во ск викнете го и него, тој сигурно не одбива... mary_jane ти имаш контакт со него мислам...

eheheheheeee......ti ne znaes izglea uste koj "stoj" kaj mene,po obicno sabota, na "vrata"................:sekss: :sekss: :sekss:

ОК, јас знам кој стои, ама и зимам обврска да му се јавам. Ќе го викнам...и ќе дојде сигурно

Гижо напиша:
избор а? епа ја избирам да има само рок :)

Море а српско да има а? Ни мое, ни твое, па нема да се караме... :pos:

Можеби ќе поминам, околу 00:45 :)
Продолжете ја журката до 1:30 барем, да не доаѓам за џабе :)

Зашо бе, да не фати уплав од келнерката и келнерот? :pos:

aaaa da,bas radi toa :)
ne we vcera neso frki so majka mi i me kazni,denes domce kje odmaram :)

Ќерко денес си под казна, нема излегување до 10-ти јуни. Бааам вратата... :) :) :)

шо бе, само ја и водка ли ке бидеме таму :))))) ке се караме со келнерката пепељарата да не ја зима :))))

Не бе, вечерва под маса ќе си ја стаам пепељарата, па нема да ми ја зема... нема да ја најде... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom