DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
LouWeed напиша:
skoro bese oke........prinzipot mi bese na ova vecera "prijatelski" kako sekojpat koga bea kajgandzii........ama sigurno nema toa taka da se sluci pak,deka imase nekolku sto bukvalno kidnaa koga slusaa deka ke se naplakja..........:lud:
јас си платив,и за мене и за Симончето,имам сведоци:icon_lol:

Мислам дека ја киднав, али не му кажујте на лу, не бидете буљаши. Ова нека биде помеѓу мене и вас! :)

вака ко шо глеам сите платиле и поише од шо треба! на крај ќе испадне у вишак да е лу. плус ако овчар фрли спонзорство ко медиумска ѕвезда, еве и мотаро ко фер дечко некое евре ќе дае, за лу нема да има зима!

LouWeed напиша:
skoro bese oke........prinzipot mi bese na ova vecera "prijatelski" kako sekojpat koga bea kajgandzii........ama sigurno nema toa taka da se sluci pak,deka imase nekolku sto bukvalno kidnaa koga slusaa deka ke se naplakja..........:lud:

Океј еве и јас да си кажам јас си платив на девојката и дадов пари затоа и те прашав Лу колку ке биде пивото да знам колку да пијам според мојот џеб вечерта.....

Јас на Лу лично му платив :D Ич не ми е галје...а за другиве...ве жалам, ма шо ќе ве жалам ќе трошам мозочни клетли за сељачина...

moTaro напиша:
Ако е фер офчарот треба да плати се што е мањак. Он е моментално најголема медиумска звезда и према тоа изглеа праи највише пари.

Без разлика што не беше на забавата. Плати офчаровски, плати, не биди ѓубре!

ми касни хонорарот.. ама ќе биде..

Аман бе, сите почнаа да се вадат “јас платив, јас платив“ :pos:

Да бе, исто ко на фудбал еднаш... Сите викаа „Јас платив”, а фалеа 150 денари. Точно луѓе бевме, а фалеше пари за еден човек! Мора да е истиот! :)

Па ајде де, ова е за покажуење со прст...сам нема да се јави!
Не е фер да се скрие клошарот, а во исто време да се напраи штета на газда Лу, кој сметам дека е фер дечко...и пуши гнаџа башка;))

gOJDO напиша:
Па ајде де, ова е за покажуење со прст...сам нема да се јави!
Не е фер да се скрие клошарот, а во исто време да се напраи штета на газда Лу, кој сметам дека е фер дечко...и пуши гнаџа башка;))

Тачно, мислам дека треба јавно да се осуди таквото сељачење.
Затоа ЛУ, или тој што знае, да ги кажеш овде јавно имињата на тие што се праат на нет фраери а у живо клошари. :pishtoldz
Ја се извинувам за гневот ама стварно мрзам вакви работи. :icon_mad:

МОРЕ АМАН ЈАС НЕ ПЛАТИВ:.....

СИ КАЖАВ...

Ама немав за зошто да платам , да бе:(

Acid напиша:
Да бе, исто ко на фудбал еднаш... Сите викаа „Јас платив”, а фалеа 150 денари. Точно луѓе бевме, а фалеше пари за еден човек! Мора да е истиот! :)

Е тоа беше интересно :) Само тогаш мислев дека случајно испадна така, а не помислив дека може некој да е толку безобразен :)

И шо ко че го осудите јавно, небаре му е гаље на тој шо не платил
Има секакви педери во животот

ако бе, со други очи ќе го глеам ја, и многу на форумов! ако не му е срам...негов проблем....лу ќе преживее ваљда, нема да осиромаши, а ни клошарот нема да се обогати

Што збориш бе друже? :icon_eek:

Гарант е истиот од фудбал тогаш!

Не ми се веруе еј! :pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom