Downton Abbey

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Легенда е, жива легенда. И опасна е во комбинација со Ширли Меклејн. Фаците кои ги правеше кога оваа и' пееше во новата епизода:

tumblr_matwb9Ocsv1qb2flgo1_250.gif
tumblr_matwb9Ocsv1qb2flgo2_250.gif
tumblr_matwb9Ocsv1qb2flgo3_250.gif
tumblr_matwb9Ocsv1qb2flgo4_250.gif

Нејзината остра духовитост, практична мудрост, нејзиниот бреспрекорен изглед, нејзината дикција те тераат да се замислиш дали е навистина се тоа глума.

VLJ си мислев да ја чекам цела сезона, ама изгледа нема да можам да издржам. Сега ко го видов гифот сфатив колку ми фалат. Грандиозен беше стартот?

Грандиозен беше стартот?
Да, грандиозност типична за серијата. Повторно турбуленции, Меги Смит во топ форма, плус има нова гостинка. И плус плус Лејди Мери Кроули - совршенство од жена. Не знам што чекаш. :)

Еииии, последнава епизода многу тажна...
Инаку серијава е топ квалитет, не мислев дека вака ќе ме навлече историска драма.(y)

Еииии, последнава епизода многу тажна...
Инаку серијава е топ квалитет, не мислев дека вака ќе ме навлече историска драма.(y)
Same thoughts here. Инаку со душа ја чекав третава сезона, и едвај чекам да дојде недела, па да можам да ја гледам новата епизода, ама многу се разочарав од некои од промените кои ги донесе. Можеби премногу се соживуваме со ликовите, којзнае...

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Не, не и не!

:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:
:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:

Луѓе, плачам ко мало дете:(

И јас се како потресов на таа епизода. Особено жал ми падна кога ја видов Лејди Мери. Ми се идеше да го гушнам мониторот и да ја утешам.

Од кај можам да ја симнам серијава...од сајтовите што обично симнувам, ја нема .... ? Фала

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Не, не и не!

Луѓе, плачам ко мало дете:(
Ти реков!!!

Уште не можам да се соземам, али сега си мислам само колку храбар потег на сценаристите. Дали со ова нема да изгубат дузина од фановите?

Да внесам малку насмевки у сивилото на темава:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom