Downton Abbey

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Нејзината остра духовитост, практична мудрост, нејзиниот бреспрекорен изглед, нејзината дикција те тераат да се замислиш дали е навистина се тоа глума.

VLJ си мислев да ја чекам цела сезона, ама изгледа нема да можам да издржам. Сега ко го видов гифот сфатив колку ми фалат. Грандиозен беше стартот?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Грандиозен беше стартот?
Да, грандиозност типична за серијата. Повторно турбуленции, Меги Смит во топ форма, плус има нова гостинка. И плус плус Лејди Мери Кроули - совршенство од жена. Не знам што чекаш. :)

G

grande-juve

Гостин
Еииии, последнава епизода многу тажна...
Инаку серијава е топ квалитет, не мислев дека вака ќе ме навлече историска драма.(y)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.144
Поени од реакции
37.689
Еииии, последнава епизода многу тажна...
Инаку серијава е топ квалитет, не мислев дека вака ќе ме навлече историска драма.(y)
Same thoughts here. Инаку со душа ја чекав третава сезона, и едвај чекам да дојде недела, па да можам да ја гледам новата епизода, ама многу се разочарав од некои од промените кои ги донесе. Можеби премногу се соживуваме со ликовите, којзнае...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Не, не и не!

:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:
:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:

Луѓе, плачам ко мало дете:(

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И јас се како потресов на таа епизода. Особено жал ми падна кога ја видов Лејди Мери. Ми се идеше да го гушнам мониторот и да ја утешам.

CUCULIGA

Баксуз
Член од
12 август 2012
Мислења
84
Поени од реакции
53
Од кај можам да ја симнам серијава...од сајтовите што обично симнувам, ја нема .... ? Фала

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.144
Поени од реакции
37.689
Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Не, не и не!

Луѓе, плачам ко мало дете:(
Ти реков!!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Уште не можам да се соземам, али сега си мислам само колку храбар потег на сценаристите. Дали со ова нема да изгубат дузина од фановите?

Да внесам малку насмевки у сивилото на темава:

Kajgana Shop

На врв Bottom