Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ако има некоја игра после 12 пишите.Ајде да праиме лоби, и така серверите се срање?
Беги од тука бе индијанецПоз дечки, еден од најдобрите support играчи во Европа и пошироко почнува со стримање, па би значела вашата поддршка за еден fellow Macedonian player - GC.bote!
Стримот ќе биде многу поучен и опуштен, со тоа што боте ќе ве води низ неговите потези, зошто и како ги извршил и слично, на висок MMR (6300+).
Поз до сите, и tune in!
http://www.twitch.tv/GCbote
А како да видиме дека ти си најдобар?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
А како да видиме дека ти си најдобар?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
The best dota 2 player the world has ever FUCKING seen. Chi Long Qua refference ti beshe taka?Potato the best dota 2 player the world has ever seen!!!!!!!!!!!!!!
Беги од тука бе индијанец)))
Инаку, без разлика на тоа што психо го рекламира ( talk about bad publicity))) ) боте после мене е најдобриот играч у Македонија, ако некој сака да ја научи суштината на дотата, а не да гледа соло играње и пцуење по тимот оти умирале додека тој фармал и бил бескорисен 30 минути, како повеќето стримери, тоа е стримот кој сакате да го гледате.
The best dota 2 player the world has ever FUCKING seen. Chi Long Qua refference ti beshe taka?
Да беше толку добар ќе те спомнеше некој, наместо на секоја 3та страна сам да се пофалиш колку си најдобар