Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ако има некоја игра после 12 пишите.Ајде да праиме лоби, и така серверите се срање?
Беги од тука бе индијанецПоз дечки, еден од најдобрите support играчи во Европа и пошироко почнува со стримање, па би значела вашата поддршка за еден fellow Macedonian player - GC.bote!
Стримот ќе биде многу поучен и опуштен, со тоа што боте ќе ве води низ неговите потези, зошто и како ги извршил и слично, на висок MMR (6300+).
Поз до сите, и tune in!
http://www.twitch.tv/GCbote
)))
))) ) боте после мене е најдобриот играч у Македонија, ако некој сака да ја научи суштината на дотата, а не да гледа соло играње и пцуење по тимот оти умирале додека тој фармал и бил бескорисен 30 минути, како повеќето стримери, тоа е стримот кој сакате да го гледате.А како да видиме дека ти си најдобар?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

А како да видиме дека ти си најдобар?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
The best dota 2 player the world has ever FUCKING seen. Chi Long Qua refference ti beshe taka?Potato the best dota 2 player the world has ever seen!!!!!!!!!!!!!!
Беги од тука бе индијанец)))
Инаку, без разлика на тоа што психо го рекламира ( talk about bad publicity))) ) боте после мене е најдобриот играч у Македонија, ако некој сака да ја научи суштината на дотата, а не да гледа соло играње и пцуење по тимот оти умирале додека тој фармал и бил бескорисен 30 минути, како повеќето стримери, тоа е стримот кој сакате да го гледате.
The best dota 2 player the world has ever FUCKING seen. Chi Long Qua refference ti beshe taka?
[DOUBLEPOST=1442930547][/DOUBLEPOST]
Да беше толку добар ќе те спомнеше некој, наместо на секоја 3та страна сам да се пофалиш колку си најдобар
)))))