DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да праиме лоби, и така серверите се срање?

so full retard igra ali go osvoija turnircevo Saksa i drugarcinjata im odgovaraat vakvi full retard turniri moze da napraat neso sezonava

sea za sea najpoztivno iznenaden sum od Monkey buisness so Notail na core i Miracle na mid fly support i crit i moon na off deckite gazat svaka cast

najgolemo razocaruvanje mi se Alliance do sea se nadevam ke se opraat u glavata..

Поз дечки, еден од најдобрите support играчи во Европа и пошироко почнува со стримање, па би значела вашата поддршка за еден fellow Macedonian player - GC.bote!

Стримот ќе биде многу поучен и опуштен, со тоа што боте ќе ве води низ неговите потези, зошто и како ги извршил и слично, на висок MMR (6300+).

Поз до сите, и tune in!

http://www.twitch.tv/GCbote
Беги од тука бе индијанец :))))

Инаку, без разлика на тоа што психо го рекламира ( talk about bad publicity :)))) ) боте после мене е најдобриот играч у Македонија, ако некој сака да ја научи суштината на дотата, а не да гледа соло играње и пцуење по тимот оти умирале додека тој фармал и бил бескорисен 30 минути, како повеќето стримери, тоа е стримот кој сакате да го гледате.

А како да видиме дека ти си најдобар?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Беги од тука бе индијанец :))))

Инаку, без разлика на тоа што психо го рекламира ( talk about bad publicity :)))) ) боте после мене е најдобриот играч у Македонија, ако некој сака да ја научи суштината на дотата, а не да гледа соло играње и пцуење по тимот оти умирале додека тој фармал и бил бескорисен 30 минути, како повеќето стримери, тоа е стримот кој сакате да го гледате.

Да беше толку добар ќе те спомнеше некој, наместо на секоја 3та страна сам да се пофалиш колку си најдобар

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Ако е тај шо мислам дека е стварно е толку добар never say no to panda ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Многу млад ме направивте штом ме споредувате со neversaynotopanda, не го пуштаат него низ барови уште.. мене ме пуштаат од 2005 :))))))

У секој случај, озбилно, ако некој е слободен и сака да гледа „ најдобрата дота у Македонија “, ќе има лан турнир за 2 недели у Струмица, барем според најавите :)

Е кој ти е никот де? Па да кажам дали си сварно добар :D

btw што ако не стигнеш/те до финале.. шо ќе барам ср?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom