DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Само ја ли мислам дека во реборн погрдо изглеа дотава одколку во source 1?

Иста ми е дотата ако мислиш на гејмплејот и на изгледот ингејм. Тука немаат никакви измени.
Дури и подобрена е графиката малце.
Ако мислиш на интерфејсот во главното мени, мене 100 пати бољи ми е Reborn во однос на изглед и перформанс за разлика од она класично „штуро“ мени претходно...
Багови, сецкања и закочувања имаше секој втор ден, за разлика од сега каде што се оди „глатко“.:)

Иста ми е дотата ако мислиш на гејмплејот и на изгледот ингејм. Тука немаат никакви измени.
Дури и подобрена е графиката малце.
Ако мислиш на интерфејсот во главното мени, мене 100 пати бољи ми е Reborn во однос на изглед и перформанс за разлика од она класично „штуро“ мени претходно...
Багови, сецкања и закочувања имаше секој втор ден, за разлика од сега каде што се оди „глатко“.:)
ин гејм, многу bloory изглеа

И мене ми е ептен тиња рибронов у пм. Сега и ни го форснаа, а не можам да си ги видам старите сетинзи :@

Не знам што толку ви смета, јас играв само Custom Games на Reborn бајаги време и сега ништо не ми смета, единствено малце е подобрена графиката и тоа е тоа. Со тек на време ќе се навикнете :D

И мене ми е ептен тиња рибронов у пм. Сега и ни го форснаа, а не можам да си ги видам старите сетинзи :mad:
У случај ептен да ти треба нешто ваљда се наоѓа некоја ваква верзија
fenghuang1

I actually saved a backup copy of Dota 2 non-reborn, and when I launch it, it tells me the game client is out of date, but it still allows me to use the inventory and do all of those things.
This is a temporary solution though.

Lmao comeback israel... Да ти ебам RAT глупа дота што ја играат Alliance, ми се сере кога ги глеам.

Абе пријателе, публик игра нема врска со „професионална“ игра. Скоро ниту еден про играч не е у топ 100 на ранк, зошто ? :) Не се игра иста дота, ако споредуваме у фудбал.. исто ти е како да играте 5 на 5 у маало, и 11 на 11 со манчестер Поголем терен, повеќе трчање, повеќе публика. Различно позиционирање, различна комуникација, различни пасови, различни покрети. Поентата е, да бидеш ѕвезда на паблик, не значи оти ќе те бидува у про дота. Вие пак објаснувате физики за „појаки“ и „послаби“ играчи, ама во „вистинскиот свет“ има само подобар fit у тим, и полош fit у тим. Пример дај му на s4 четири играчи кои ќе го слушаат и ќе му го пратат секој потег, ќе ти освои интернешнал. Дај му ретарди како артизи, ќе фида на линија оти ќе се нервира оти ги нема неговите.

Ете кога зборуваме за скил. Пред секој турнир со Сакса играме 1в1 за „загревање“ пред да почнат игрите. Го имам победено повеќе од што ме има тој победено. Јас у тимот играм супорт и немам врска ни со фармање ни со мид, тој игра мид. Тој има изиграно 50 1в1 турнири во животот, јас немам ниту еден итн.. Тој е 8.1, јас 5.1к у моментот. :)
[DOUBLEPOST=1441995238][/DOUBLEPOST]post winnings
hrtk89A.jpg

Последно уредено од модератор:
Добри драфтови направи сакса ама првата со тускар многу нестабилно играше

Добри драфтови направи сакса ама првата со тускар многу нестабилно играше
Ги изгледав и јас. Изгледа повеќе "core" играл дечкото ќе му треба време да се навикне на позиција 5.

П.С Во втората рунда ептен оутдрафт направија, не знам дали S4 за алијанс драфтал ама буквално на секое поле ги оутдрафтаа.

Имаа нула lock down за PL, Bounty и индиректен counter од PL и директен од SB. Storm освен Dazzle-от не можеше никој да фокусира. Луната како изгубена во просторот беше плус и Clockwerk ич не тенкаше.

П.С2 Ми се чини тимов на Сакса имаат солиден соло скил ама им фали тимска игра.

П.С3 Alliance играа како изгубени германци во втората рунда. Со огледа на тоа дека со овој состав и порано имаат играно не мислев дека толку неорганизирано ќе изиграат.

П.С4 Се надевам ќе продужат да газат и понатаму.

Луѓе, играше некој порано едно сценарио Molten Core, исто како истанцата во WoW? Да не има случајно custom game сега слично на тоа.

Страшно која неуиграност ја има тимов на Сакса. Тимфајт 0, мислам паб гледам :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Поз дечки, еден од најдобрите support играчи во Европа и пошироко почнува со стримање, па би значела вашата поддршка за еден fellow Macedonian player - GC.bote!

Стримот ќе биде многу поучен и опуштен, со тоа што боте ќе ве води низ неговите потези, зошто и како ги извршил и слично, на висок MMR (6300+).

Поз до сите, и tune in!

http://www.twitch.tv/GCbote

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom