O
ob1
Гостин
Дај да направиме Fantasy League тука од Кајгана?
И ако има некој Compendium Points, да ми прати, трејдам за ајтеми.
И ако има некој Compendium Points, да ми прати, трејдам за ајтеми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"If we make it to 8 000 000 we give secret goals" - Valve,2014Штотуку достигнавме $6.000.000!!
つ ◕_◕ ༽つ GIVE NEW STRETCH GOALS!
"If we make it to 8 000 000 we give secret goals" - Valve,2014

http://wiki.teamliquid.net/dota2/Star_Ladder_Star_Series/Season_9/FinalsЗошто изненадување? C9 според мене освојуваатДечките буквално растураат. Мада иако не ми се омилени НаВи, отсекогаш играле во завршниците и реално имаат капацитет да ги отпаднат ДК (пример ако се паднат порано).
Не треси зелени, само ДК имаат гејминг хаус https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699491626769680.1073741828.472018206183691&type=3http://wiki.teamliquid.net/dota2/Star_Ladder_Star_Series/Season_9/Finals
Некако кога ја изгледав скоро секоја партија на овој турнир ме убедија во тоа што го кажав претходно. Пре уиграни се, грешките им се сведени на минимум, немаат некоја тактика да ти се наижи косата но сепак делуваат непобедливи.
А C9 (да напоменам не пратам добро турнири долго време) некако не ми се тим ни за топ 5 ми немат оставано никаков посебен впечаток за тоа време што пратам, а како што гледам и сите се од различни земји и не верувам да имат секојдневен тренинг во иста соба, играчница како другите тимови што е една од најбитните работи во про дота
Допрва ќе ги запознаеш. Еве едно мало резиме (што немора ништо да значи).А C9 (да напоменам не пратам добро турнири долго време) некако не ми се тим ни за топ 5 ми немат оставано никаков посебен впечаток за тоа време што пратам, а како што гледам и сите се од различни земји и не верувам да имат секојдневен тренинг во иста соба, играчница како другите тимови што е една од најбитните работи во про дота

Не треси зелени, само ДК имаат гејминг хаус https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699491626769680.1073741828.472018206183691&type=3
Некој од останатите топ тимови имаат буткамп пред поголеми турнири.
Мислам дека Fear рече дека во еден од TI изгубиле затоа што тимот им бил од многу држави и дека комуникацијата не им била на потребно ниво по таа логика ми е дека другите тимови тренираат секојдневно заедно а и не гледам причина за ароганција баш болдирав дека не пратам долго време скоро се заразив со тимови и турнири.Не треси зелени, само ДК имаат гејминг хаус https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699491626769680.1073741828.472018206183691&type=3
Некој од останатите топ тимови имаат буткамп пред поголеми турнири.
Па нај веројатно до мене е, не сум им посветил доволно внимание. Баш ќе ги разгледам да видам шо и како иначе нов тим е овој гледам неколку втори места и едно прво тоа што го спомна сите во 2014?Допрва ќе ги запознаеш. Еве едно мало резиме (што немора ништо да значи).
Баш на натпреварот што го спомна погоре ако Empire ги победи и Allieance и iG (а iG ги победи НаВи). Денеска во финалето за Франкфурт турнирот играја С9 и Empire best of 5. С9 победи 3-0 од која 3тата партија им зедоја толку ноншалантен пик што на почетокот губеа 9-1, за на крај да им направат пресврт и да победат
Втората од овие 3 утакмици пикнаја Инвокер. Тој што го играше Инвокерот му беше прв пат да го игра во про мечеви и сварно доста нубски го играше. Зборот за ова ми е фактички 4 вс 5 ги победија (ако го елиминираме инвокер).
Значи тренираат пред турнир, тоа е буткапм, немат ни алајанс ни никој гејминг хаус. Гејминг хаус ти е 24/7 со месеци таму а тоа го има само ДК. Голема е разликата од буткамп и од гејминг хаус, не си разбрал ти убаво.[DOUBLEPOST=1400660576][/DOUBLEPOST]Alliance исто имаат гејминг хаус... Самите тие кажаа дека сега се таму и тренираат за WPC во Кина
Значи не буткамп, гејминг хаус...
Се нервирам, имам играно со 10тина души од форум, половина од нив тука на форум ќе ги видиш абе се знаат, ингејм се дрво до дрво. Инаку c9 не сени нов ни стар тим, околу пола година може и повеќе. Едни од потенцијалните победници на ти4 според мене заедно со нави, емпајар и дк.[DOUBLEPOST=1400668082][/DOUBLEPOST]После @Martin ќе направи фантази лига, пишете ПП стим како ви е да ве аднам. @ob1 @ShortyМислам дека Fear рече дека во еден од TI изгубиле затоа што тимот им бил од многу држави и дека комуникацијата не им била на потребно ниво по таа логика ми е дека другите тимови тренираат секојдневно заедно а и не гледам причина за ароганција баш болдирав дека не пратам долго време скоро се заразив со тимови и турнири.
Па нај веројатно до мене е, не сум им посветил доволно внимание. Баш ќе ги разгледам да видам шо и како иначе нов тим е овој гледам неколку втори места и едно прво тоа што го спомна сите во 2014?
Значи тренираат пред турнир, тоа е буткапм, немат ни алајанс ни никој гејминг хаус. Гејминг хаус ти е 24/7 со месеци таму а тоа го има само ДК. Голема е разликата од буткамп и од гејминг хаус, не си разбрал ти убаво.