DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ова година компендиумов е срање за разлика од лани.И куриров(папагалов) е срање, ова компендиум поинтс најголемо срање, само по 25 се давет другиве се купвет од маркет, шо не ке напрает за пари да лапет.
4 левел сум а 1 недела го имам сега уш 1 херој ми фалит за 300 поени да ми дајт, избуфтав 10 страни итем во Offerings to Aegis па ке видиме шо ке напрајме :D

IO arcana :D
10344283_532310686879275_6407644689676910991_o.jpg

Ова година компендиумов е срање за разлика од лани.И куриров(папагалов) е срање, ова компендиум поинтс најголемо срање, само по 25 се давет другиве се купвет од маркет, шо не ке напрает за пари да лапет.
4 левел сум а 1 недела го имам сега уш 1 херој ми фалит за 300 поени да ми дајт, избуфтав 10 страни итем во Offerings to Aegis па ке видиме шо ке напрајме :D

Играта ти е целосно бесплатна, а нив ги кошта и тоа многу. Сервери, вработени, интернет, организирањето на TI само по себе кошта многу пари, салата кај што се издржува, валве им плаќа пат, сместување и сите работи на сите што учествуваат, а таму се 20 дена. Никој не те тера тебе да купиш ништо. Нормално е од некаде да имаат профит за играта... Многу себично делуваш од постов..

Една утакмица ги гледам овие Оринџ и одма на нерви ми идат со таа нивна глупа кинеска препознатлива игра.. Фармаш 2 саати, имаш еден куп пари, немаш слотови, а утакмицата трае 3 саати...

Една утакмица ги гледам овие Оринџ и одма на нерви ми идат со таа нивна глупа кинеска препознатлива игра.. Фармаш 2 саати, имаш еден куп пари, немаш слотови, а утакмицата трае 3 саати...
Оринџ не се кинези, и тоа не е кинеска тактика, туку така се игра по југо-источните азиски земји.
Гледај малку кинеска дота и ќе видиш дека е 10 пати подобра и повозбудлива дури и од европската сцена.

Оринџ не се кинези, и тоа не е кинеска тактика, туку така се игра по југо-источните азиски земји.
Гледај малку кинеска дота и ќе видиш дека е 10 пати подобра и повозбудлива дури и од европската сцена.
Во случајов и ти велиш дека се кинези :)
Јас никаде не реков дека се кинези. И една возбудлива.. у пм :D Поготово оринџ и дк нека се паднат, ќе се изнагледаме 3-4 саати една утакмица :D

Си го земав Станли Парабл анаунсер пак :LOL: :love::love: КОНЕЧНО :D

Иначе пуштете го TheGDStudio stream ептен е интересно по цел ден го гледам :D Во моментов играат една игра што е на Стим Гринлајт многу е интересна :ROFLMAO:

http://www.twitch.tv/thegdstudio

Во моментов таму се Bruno,Trance,Fnatic Fly,Fnatic Notail,C9 SingSing :love: ,C9 Pieliedie,Pyrionflax :D

Како да ви пуштам риплеј од партија што сум играл?
Да видите што е издигнување на фениксот од пепелта, во БУКВАЛНА смисла :)

Како да ви пуштам риплеј од партија што сум играл?
Да видите што е издигнување на фениксот од пепелта, во БУКВАЛНА смисла :)
Стави линк од dotabuff.

http://dotabuff.com/matches/664018215
Само како може да се гледа риплеј преку дотабаф?

btw утакмицава е тие анциент веќе почнаја да ни туркаат, а ние кула им немавме чепнато, а моиве внатре во фонтана, овие од надвор ги тепаат, се заебаваат... :D

http://dotabuff.com/matches/664018215
Само како може да се гледа риплеј преку дотабаф?

btw утакмицава е тие анциент веќе почнаја да ни туркаат, а ние кула им немавме чепнато, а моиве внатре во фонтана, овие од надвор ги тепаат, се заебаваат... :D
Не може. Match ID ми требаше.

Како тргна работава со компендиумиве нема да ме чуди кога ќе дојде до 7М :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom