DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Не, али се мислам дали ја да зеам.. за претходниот Интернешнл не купив а и сега ако го купам појма неам што треба да се праи со него... иако прочитав постот од блогот на дота 2 пак појма неам :D Не знам дали вреди да се купи

Последно уредено:
Еве и јас.. 2 карти купив :D
Само чекам сега дота да ми се симне.. вчера играв и ја избришав зошто за миљи секунда ни зедоја партија. Btw толку се изнервирав шо ја избришав, али сега од мечот ќе направам видео зошто беше EPIC :)[DOUBLEPOST=1399725636][/DOUBLEPOST]А курирот обавезно ти паѓа или?

Интересен годинашниов компендиум. Многу подобар од лани мислам. Има некој Player Cards или не се уште во употреба?

$2.900.000 - Unlocks the All Random Deathmatch game mode (available to all players, not just Compendium owners).

1049.gif

Хвала курцу ARDM ќе стават.
Тесно ќе биде за 1 на 1 matchmaking, 5 милиона треба да се соберат.

Моментално сум 30ти лвл на компендумот. Според правилава вели дека на секои 10лвли ми дава Treasure. Ништо такво не ми се падна. wtf?

Моментално сум 30ти лвл на компендумот. Според правилава вели дека на секои 10лвли ми дава Treasure. Ништо такво не ми се падна. wtf?
На 3,2 милиони се отклучува да ти дава immortal на секои 10 Compendium левели, читај убаво.

И бидете стрпливи, уште battle бонусот не е активиран, ќе има пачови секој ден заради compendium-ов.

Мислите дека вреди да го купам оваа година Компендиумот? :D Највише сум против тоа зашто ништо не разбирам за него и во него :(

Мислите дека вреди да го купам оваа година Компендиумот? :D Највише сум против тоа зашто ништо не разбирам за него и во него :(
Од искуство од лани ти кажувам Компендиумот вреди за парите и само exp бонусот вреди за сите пари, а ќе добиеш и HUD скин, митикал папагал курир (еден од подобро изработените курири досега), ќе се натпреваруваш у Фантази Лига, ќе имаш специјални ин-гејм виолетови ефекти, а најверојатно ќе добиеш и имортал ајтем за секој 10 лвл од Компендиумот.

јас сакам едно да прашам каде да идам за таа фантази лига ? :D и да купив компендиум.

За неполни 24 сати надминат е ланскиот prize pool... Страшно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom