Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.417
- Поени од реакции
- 23.040
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
зеде некој Compendium TI4 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали вреди да се купиЈас планирам да зеам. Немам расчепкано. Колку пари е, шо спаѓа во пакетот?зеде некој Compendium TI4 ?
ја зедов ... имаш доста работи ... седи читајЈас планирам да зеам. Немам расчепкано. Колку пари е, шо спаѓа во пакетот?
иначе цената му е 7.19е !!!

[DOUBLEPOST=1399725636][/DOUBLEPOST]А курирот обавезно ти паѓа или?
На 3,2 милиони се отклучува да ти дава immortal на секои 10 Compendium левели, читај убаво.Моментално сум 30ти лвл на компендумот. Според правилава вели дека на секои 10лвли ми дава Treasure. Ништо такво не ми се падна. wtf?
Највише сум против тоа зашто ништо не разбирам за него и во него 
Од искуство од лани ти кажувам Компендиумот вреди за парите и само exp бонусот вреди за сите пари, а ќе добиеш и HUD скин, митикал папагал курир (еден од подобро изработените курири досега), ќе се натпреваруваш у Фантази Лига, ќе имаш специјални ин-гејм виолетови ефекти, а најверојатно ќе добиеш и имортал ајтем за секој 10 лвл од Компендиумот.Мислите дека вреди да го купам оваа година Компендиумот?Највише сум против тоа зашто ништо не разбирам за него и во него
![]()