DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
На 3,2 милиони се отклучува да ти дава immortal на секои 10 Compendium левели, читај убаво.

И бидете стрпливи, уште battle бонусот не е активиран, ќе има пачови секој ден заради compendium-ов.
Мене на секоја утакмица до сега ми дава 300+ battle points. На секои 3 утакмици левел кревам :)
Во случајов кога ке ми пуштат + 300% батле дека сум 30ти лвл, секоја партија левел :D[DOUBLEPOST=1399769635][/DOUBLEPOST]
За неполни 24 сати надминат е ланскиот prize pool... Страшно...
Не бе... љољ има најголем пул до сеа :D

Мене на секоја утакмица до сега ми дава 300+ battle points. На секои 3 утакмици левел кревам :)
Во случајов кога ке ми пуштат + 300% батле дека сум 30ти лвл, секоја партија левел :D
И ја планирам да кренам 45-ти лвл за 400% бонус па 5 man party со други со истиот бонус, ќе ми се фати скоро 600%.

И ја планирам да кренам 45-ти лвл за 400% бонус па 5 man party со други со истиот бонус, ќе ми се фати скоро 600%.
Убо е шо бонусов трае неограничено. Како шо велиш, можи во парти да се собериме 5 мина со поголем bonus lvl и ке билдаме дота левели :P

Некој да ми купи компендиум, можам да му дадам 420 денари. Неможам со Visa да купувам од интернет блокирана ми е од банка.

Ја неам картичка у моментов, немам како да купам :(

Како ќе ја средиме работава ако можеш да ми купиш :D

Ама проблемот е што неам играно Дота 2 со месеци.. сакам да го имам компендиумот ама што ќе ми е ако не играм :oops:

Последно уредено:
Како ќе ја средиме работава ако можеш да ми купиш :D

Ама проблемот е што неам играно Дота 2 со месеци.. сакам да го имам компендиумот ама што ќе ми е ако не играм :oops:
Абе и ти сеа праиш ко онаа поговоркана.. сакаш да се ..... нејќиш да ти ..... :D
Мислам дека ако крениш доволен левел на компендумот се исплајка, зошто ке ти се врати со имортал ајтеми..

ВЕ МОЛАМ НЕКОЈ АКО МОЖЕ ДА МИ ГО КУПИ Stanley Parable Announcer Pack :D:D 6.47 еура мислам дека е

Сакам да ве замолам на кој не му требаат +25 компендиум поени да ми ги прати :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom