Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека вреди да земиш (за 3 rare се најди некој за да се трејдаш), во игра има 30-35 спетактори, па само ајтеми паѓа на секое. На еден другар 5мин гледаше утакмица, 4 ајтеми му даде.Добро ќе беше некој од организаторите да пише дека има #3 македонски турнир во дота 2. Продаваноста на картите ќе беше поголема.
Сега кога веќе 4ти ден се игра (бар јас) не планирам да купувам.

И нормално, за 10мин пишаа овие gg .
Јас сум иначе моментално 4050 solo и 4375 Party. Скромно.Така е. Врска нема. Скорот ми е скроз исто како тебе.Ммр е чисто срање бе човече, јас почнав со 4300, паднав на 2900 а сега сум на 3550, и ај сеа види ти...

Е ова како може да ме изнервира. Видиш дека е неписмен и не може еден крип да земе, на секој втор му прават deny. После одредено време почнуваш ти да ги собираш и ете ти го пинга како ненормален...Јас ко што бејбиситам секоја партија, кога ќе се падне некое кери што не знае на само да прави ласт хит и тури и‘ пепел на партијата.
Дефинитивно се исплати да тураш репорти, ја имам некои 26 репорта кои идат за најзаслужните.За сите што се буните за MMR, прочитајте го првиот пост (воедно и најбитен од цела тема) овде. Ако не ве мрзи прочитајте ја цела тема, но ќе го сфатите најбитното од првиот пост.
Она што вас ви пречи се идиоти. Нив ги има секаде, од 1000 MMR до 6000 MMR. Имам гледано стримови на про играчи каде што пак имаат идиоти во тим. Нив не можеш да ги избегнеш без разлика колку си добар.
Еве ви де-факто пример.
Вакви луѓе ги има сегде. Русите се најчест пример за идиоти играчи на европските сервери, но на сите сервери си имаат некои такви (Перувианци на американските, Филипинци на азиските итн...). Тоа не може да се избегне, но може да се намали со репортање. Јас ретко репортам, но кога репортам секогаш ми стига нотификација за успешен репорт. Ве советувам и вие да го правите истото. Само така ќе се намали бројот на идиоти.
Јас тука не го гледам проблемот во русите-идиоти. Јас имам руси пријатели и се премногу добри играчи.За сите што се буните за MMR, прочитајте го првиот пост (воедно и најбитен од цела тема) овде. Ако не ве мрзи прочитајте ја цела тема, но ќе го сфатите најбитното од првиот пост.
Она што вас ви пречи се идиоти. Нив ги има секаде, од 1000 MMR до 6000 MMR. Имам гледано стримови на про играчи каде што пак имаат идиоти во тим. Нив не можеш да ги избегнеш без разлика колку си добар.
Ми го немаш сфатено постот. Прочитај го пак, и ОБАВЕЗНО овојпат прочитај го првиот пост од темата што ја линкував.Јас тука не го гледам проблемот во русите-идиоти. Јас имам руси пријатели и се премногу добри играчи.
Проблемот е во глупавиот мечмејкинг. И никој не може да ме убеди дека има ретарда (безралика русин, украинец итн итн.) што има ММР 6000, а успат да фида или да не знае да игра. Едноставно не може да стигне до таа бројка ако е таков.
Еве лично за мене ќе зборам.
Значи неможи 5 партии со ред да имам добри играчи, а пет партии со ред лоши. Некој ќе рече па и ти си таков. Не. Кога ќе отворам статистика после мечот во exp gpm обавезно сум прв во тимот (кога губиме), или прв-втор во цела игра. Мада периодов наназад ми се нема лош играч паднато.
И јас ако сум пример 3500ммр гарантирам дека има 10 други такви играчи од 100к онлајн во играта. Или на крај краева по лвл-и нека не групира.