old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Valve doing their thing...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Valve doing their thing...
![]()
Нигде не пишав дека сите репорти ми се за фидање.jaka rabota zavrsile low priority 5 games.....so co op with bots so novoto 15 min igra 3 saati nema da gi ima i ke se vratat
Нигде не пишав дека сите репорти ми се за фидање.
А и без тоа, од кај знаеш дека Valve немаат некој скриен систем каде што на тие што го повторуваат делото не им се зголемува казната?![]()
Јас еднаш добив 4300 часа mute,али наредниот ден ми го тргнаа![]()
Ваљда грешка било,што знамСо врски...![]()
Само една пријава по игра се смета. Имаш ги собрано од претходни игри.Абе у ПМ нека иде 24+24 часа ме мутираа а ниту сум ги пцуел ни ништо. Ако се 2-3ца стакнати се договорат и без причина има да го јадиш и тоа немиен ама јебига таков е системот...
Баш така.jaka rabota zavrsile low priority 5 games.....so co op with bots so novoto 15 min igra 3 saati nema da gi ima i ke se vratat
Нормално дека е така. Ама доколку некој е испод ниво, нека следи инструкции од другите. Ние 3ца идеме заедно, им пишуваме all together, они идат сами и фидаат. Нормално дека има утакмици каде просто не ти иде, ама барем играј правилно. Ми пика на рандом, му се паѓа супорт, не купува курир. Друг исто пика рандом, вика swap? Мислам hello. Ако не те бива со сите зошто рандом, имаш ботови каде што можеш да учиш, пробуваш..Абе џабе тоа нервозите дека играчите се кретени. Да, има некој шо се стварно кретени и у 90% од нивните игри се на дното. Али сепак од толку играчи мора да се погоди некој и во 2та тима шо не е на максимално ниво, сигурно и ти не си секогаш корисен како шо мислиш, ни јас, ниту професионалците. Тоа е факт и треба секој да го знае.